in ,

AMC’nin Korku Dizisi “The Terror” 3. Sezon ile Geri Dönüyor: “Devil in Silver” Duyuruldu

The Terror 3. Sezon Devil in Silver için geri sayım başladı. AMC, antoloji türündeki korku dizisinin yeni sezonda hazırlıklara başladı.

The Terror 3. Sezon Devil in Silver
- Reklam -
- Reklam -

The Terror 3. Sezon “Devil in Silver” adıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. AMC imzalı korku antolojisinin yeni sezonu Victor LaValle’nin aynı adlı romanından ekrana taşınacak.

David Kajganich, Max Borenstein ve Alexander Woo’nun yaratıcıları arasında bulunduğu The Terror dizisinin ilk sezonu 2018 yılında yayınlandı. Jared Harris, Tobias Menzies, Ian Hart ve Paul Ready’nin oyuncu kadrosunda yer aldığı ilk sezon 1847 yılında bir İngiliz Kraliyet donanması mürettebatının Kuzeybatı Geçidi’ni arayışı sırasında buzlar arasında mahsur kalmasını konu edinmişti.

2019’da yayınlanan 2. sezon ise II. Dünya Savaşı yıllarında Japon-Amerikan topluluğuna musallat olan kötücül varlıkların yarattığı yıkımı izlemişti.

- Reklam -

Her sezonu gerçek hayattaki tarihi trajedilerin karanlık versiyonlarından ilham alan dizi, ikinci sezon ile yolculuğunu tamamlamış görünüyordu. Ancak aradan geçen 5 yılın ardından The Terror 3. sezon Devil in Silver adıyla duyuruldu.

The Terror 3. Sezon Devil in Silver - AMC

The Terror 3. Sezon “Devil in Silver” Adını Taşıyacak ve Akıl Hastanesinde Geçecek

AMC bugünkü Televizyon Eleştirmenleri Derneği sunumunda, korku antolojisi dizisi The Terror’ın yeni sezonunu açıkladı. Amerikalı yazar Victor LaValle’nin 2012 yılında yayımlanan The Devil in Silver romanından uyarlanacak yapım, Queens, New York’taki düşük bütçeli bir akıl hastanesine haksız yere atılan ve burada tarifsiz dehşetlerle karşılaşan Pepper’ın hikâyesini anlatıyor.

Geceleri şeytani bir varlığın akıl hastanesinde dolaştığını fark eden Pepper, içine düştüğü bu kâbustan kurtulmanın yollarını arayacak.

Devil in Silver - Victor LaValle - The Terror 3. Sezon

- Reklam -

The Terror 3. sezonda Pepper’a akıl hastanesinde şeytanla mücadelesinde yardımcı olanlar arasında şizofrenik hasta Dorry, ağır OKB hastası Afrikalı göçmen Coffee ve bipolar bozukluk taşıyan ergen Loochie eşlik ediyor. Karakterler, tesiste hem kendi ruhlarındaki karanlıkla hem de onlara musallat olan şeytana karşı mücadele vermek zorunda kalıyor.

LaValle’nin daha önce The Changeling adlı eseri geçen yıl Apple TV+ tarafından ekrana taşınmış, olumlu eleştiriler alan yapımın başrolünde LaKeith Stanfield yer almıştı.

The Terror 3. Sezon Devil in Silver 2025 yılı içerisinde izleyicilerle buluşacak.

Devil in Silver hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Deadpool Yaratıcısı Emekli Oluyor

“Deadpool”un Yaratıcısı 33 Yılın Ardından Deadpool Karakterinden Emekli Oluyor

Interview With the Vampire 2. Sezon Cikis Tarihi

Anne Rice Uyarlaması “Interview With the Vampire” Dizisinde 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı