in ,

Yeni “The Walking Dead” Dizisi “The Ones Who Live”dan İlk Yorumlar: “Biraz Prison Break, Biraz da World War Z”

The Walking Dead: The Ones Who Live yorumları paylaşılmaya başlandı. Yeni TWD dizisi, ilk inceleme puanlarından geçer not almayı başardı.

The Walking Dead: The Ones Who Live Yorumları - İnceleme
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: The Ones Who Live yorumları uzun süredir merakla bekleniyordu. AMC, yeni Yürüyen Ölüler dizisi ile TWD’nin ikonik karakterlerini geri getiriyor.

The Walking Dead evreni yeni bir spin-off dizisi ile evreni genişletmeyi sürdürüyor. Rick Grimes ve Michonne’nun macerasını konu alan The Ones Who Live şimdiye kadar yayınlanan en yüksek puanlı The Walking Dead spin-off yapımı olmaya aday.

Ana dizinin sonrasında geçen The Ones Who Live sevilen karakterler Grimes ve Michonne’nun macerasını anlatmakla birlikte evrene yeni bir bakış açısı da getirmeyi hedefliyor. İlk etapta film olarak planlanan ancak sonrasında 8 bölümlük bir dizi formatında izleyicilerin karşısına çıkma kararı alan yapım ön gösterime çıktı.

- Reklam -

The Walking Dead: The Ones Who Live dizisi ilk inceleme yazılarında olumlu bir performans sergilerken yapımın Rotten Tomatoes ortalaması açışı %92 seviyesinden yaptı.

The Walking Dead: The Ones Who Live Yorumları Açılışı Oldukça Olumlu Yaptı

“Şimdiye Kadar Yapılmış En İyi The Walking Dead Spin-off’u”

Matt Fowler, IGN için kaleme aldığı inceleme yazısında yapımın duygusal temaları ele almasındaki başarıdan söz ediyor:

“The Ones Who Live, çok ufak değişikliklerle tamamlanmış bir hikâyeyi anlatmaya çalışıyor. Her koşulda hayatta kalmaya çalıştığınız bir durumda gerçek aşk ve sevgiyi bulmak uğruna ne kadar çabalamanız gerektiğini başarılı bir şekilde ekrana taşıyor.

“Uzun yıllar soru işaretlerini gidermek için beklemiş olanlar bu diziyi eşit derecede dramatik ve tatmin edici bulacaklar.”

The Walking Dead: The Ones Who Live İnceleme

“Romantik ve Gerilimli bir Aşk Hikâyesi”

Screen Rant yazarı Sarah Moran paylaştığı inceleme yazısında AMC’nin yeni The Walking Dead dizisinden övgüyle bahsederek şunları söylüyor:

“En çok beklenen AMC spin-off yapımı herkesin favori karakterlerinin ne durumda olduğunu ortaya çıkarıyor. Bununla birlikte yeni gelen izleyicileri de sıkmıyor. Yapım güçlü başlangıcı ile dizinin havada bıraktığı bazı sonları toparlamaya da çalışıyor.”

“Duygusal ve Ekrana Bağlayan Bir Macera”

Games Radar için yazdığı yazıda diziden övgüyle bahseden Amy West, şunları söylüyor:

“The Ones Who Live dümdüz anlatılan iki sevgilinin kavuşma öyküsü değil. Rick ve Michonne’nun bu yeni hikâyesi şimdiye kadar yapılmış en iyi The Walking Dead spin-off macerasını ortaya koyuyor.”

The Walking Dead: The Ones Who Live Yorum

“TWD Hayranları Tarafından TWD Hayranları için Yazılmış Bir Hikaye”

Eleştirmen ve yazar Sarabeth Pollock, What to Watch için kaleme aldığı yazıda hikâyenin başarılı bir The Walking Dead eseri olduğunu söylüyor:

“İlk dakikasından itibaren hiç şüphe yok ki The Ones Who Live dizisinin TWD severler tarafından TWD sevenler için yazılmış bir eser olduğunu anlayabiliyorsunuz. Bu dizi hayranların sevdiği kadar seven insanlar tarafından ortaya konmuş. Gözünüzü kırpsanız kaçıracağınız detaylardan geçmişe giden sahnelere kadar izleyiciler eminim ki bu esere bayılacaktır. Neredeyse kusursuz.”

The Walking Dead: The Ones Who Live Yorumları - İnceleme Yazıları

- Reklam -

“Biraz Prison Break, Biraz da World War Z Karışımı”

Comic Book yazarı Cameron Bonolomo dizinin epik, duygusal ve dikkat çekici olduğunu belirtiyor:

“Zombi kıyameti sonrasında geçen bir spekülatif gerilim yapımı. Biraz Prison Break ve biraz da World War Z karışımıyla birlikte Casablanca ve romantik drama Somewhere in Time gibi eserlerden de ilham almış. Büyüklüğü ve çapı ile sinemada izleseniz sıkılmayacağınız bir zombi macerası. Lincoln ve Gurira’nın muhteşem oyunculuğu da dikkat çekiyor.

“Bu dizi TWD evreninde hâlâ anlatılmaya değer hikayelerin olduğunun bir kanıtı. Bunca yıl sonra The Walking Dead: The Ones Who Live kesinlikle beklediğinize değen bir yapım.”

The Walking Dead: The Ones Who Live Yorumlar

“The Walking Dead: The Ones Who Live Yeterince Hayat Dolu Değil”

Diğer taraftan Collider yazarı Chase Hutchinson ise dizinin konuyu yeterince iyi bir şekilde aktaramadığını söylüyor ve ekliyor:

“The Ones Who Live, Rick ve Michonne’u ana dizide bıraktığı yerden alarak macerayı devam ettiriyor.

” İlk dizinin sonunda gerçekten öldüğünü bildiğimiz bir dünyada The Walking Dead: The Ones Who Live sadece kendisini değil, TWD ismini yeniden hayata döndürebilecek canlılığa sahip değil.”

AMC imzalı Fear the Walking Dead, Dead City, The Book of Carol ve Tales of the Walking Dead gibi spin-off yapımları arasında yer alan dizinin başrolünde Andrew Lincoln ve Danai Gurira yer alıyor.

Bununla birlikte ikiliye Lesley-Ann Brandt, Matthew August Jeffer ve Lost dizisinin yıldızı Terry O’Quinn eşlik ediyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live Fragman AMC

The Walking Dead: The Ones Who Live dizisi 25 Şubat 2024 tarihinde izleyicilerinin karşısına çıkmaya başlayacak.

Siz Yürüyen Ölüler evreninin yeni spin-off yapımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jujutsu Kaisen'in Naruto'yu Kopyaladığı İddia Edildi

“Jujutsu Kaisen”in “Naruto”yu Kopyaladığı İddiaları Anime Hayranlarını İkiye Böldü

Evrenin En Parlak Cismi Kara Delikten Güç Alıyor

Evrenin En Parlak Cismi Ortaya Çıktı: Günde Bir Güneş Yiyen Kara Delikten Güç Alıyor