in , ,

“The Walking Dead” Geri Dönüyor: Yeni Dizi “The Ones Who Live”dan Fragman Yayınlandı

“The Walking Dead: The Ones Who Live” dizisi için ilk fragman yayınlandı. AMC, izleyicileri bir kez daha Yürüyen Ölüler’in dünyasına davet ediyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Rick Grimes ve Michonne karakterlerine odaklanan yeni Yürüyen Ölüler dizisi izleyiciler ile buluşmak için gün sayıyor.

Robert Kirkman’ın 2003-2019 yılları arasında yayınlanan uzun soluklu çizgi roman serisi The Walking Dead, 2010-2020 yılları arasında AMC ekranlarına taşınmıştı.

Öte yandan Fear the Walking Dead, Dead City, The Book of Carol ve Tales of the Walking Dead gibi spin-off’lar ile geniş bir Yürüyen Ölüler evreni kurmaya kararlı olan AMC; son projesi The Ones Who Live ile maceraya devam ediyor.

- Reklam -

Ana TWD dizisinde kilit roller üstlenen Rick Grimes ve Michonne ikilisini takip edecek yeni dizi prömiyer hazırlığı yapıyor. AMC, yapım hakkında ilk detaylı fragmanı yayınlayarak izleyicileri tekrar heyecanlandırmak istiyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live Fragmanı | İZLE

YouTube video

 

 

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Post apokaliptik bir zombi kıyametinin ortasında gelecek kurmaya çalışan Rick ve Michonne’un hikâyesini takip eden dizi, TWD hayranlarının favori karakterlerini yeniden bir araya getiriyor.

Yapımdan paylaşılan fragman, Michonne’un kuzeye gitmek ve eşini bulmak için ne kadar zorlu bir yolculukla karşı karşıya kalacağını gözler önüne seriyor. Michonne umudunu kaybetmeye başladığında, yol boyunca karşılaştığı yeni insanlardan küçük cesaret kırıntıları topluyor ve hayranlarının yakından tanıdığı o belalı kişi olmaya geri dönüyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live Fragman AMC

Diğer taraftan Rick’in tek istediği bir seçim yapmak. Kızına bakmak, Michonne ile birlikte olmak ve yaşamak istiyor. Grimes bu süreçte şimdilik CRM üyeleriyle iyi geçiniyor gibi görünüyor. Ancak yakın zamanda işlerin değişebileceğine dair bazı ipuçları da veriliyor.

- Reklam -

The Ones Who Live dizisi tema olarak “her şeye rağmen aşkın azmine” odaklandığı için daha umutlu bir TWD yapımı olarak öne çıkıyor.

Andrew Lincoln ve Danai Gurira başrolleri paylaşırken aynı zamanda yürütücü yapımcı pozisyonunda yer alıyorlar. İkiliye aralarında Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn ve Matt Jeffries’in de bulunduğu bir dizi oyuncu eşlik ediyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live Fragman

Scott M. Gimple ise yürütücü yapımcı ve showrunner olarak TWD dünyasına geri dönüyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live dizisi 25 Şubat 2024 tarihi itibarıyla AMC ve AMC+ kanallarında yayına başlayacak.

The Walking Dead: The Ones Who Live dizisi için düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizleri Facebook, X, Instagram ve Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amazon Studios ve MGM Studios Birleşmesi

Amazon Studios ve MGM Tek Çatıda Birleşiyor: Yüzlerce Çalışan İşten Çıkarılacak

En İyi Vampir Animeleri - Öneri

En İyi Vampir Animeleri: Korkudan Gizeme Farklı Türlerden 30 Vampir Animesi