in , , ,

Popüler Mangadan Uyarlanan “Dan Da Dan” Animesinden İlk Fragman

Dan Da Dan animesinden ilk fragman paylaşıldı. Yapım, izleyicileri korku, komedi ve aşkla dolu gizemli bir serüvene davet ediyor.

Dan Da Dan Animesinden İlk Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Dan Da Dan animesinden ilk fragmanı paylaştı. Shonen Jump’ta yayınlanan ünlü mangadan uyarlanan yapım, iki lise öğrencisinin büyülü yetenekler kazandıktan sonra yaşadıklarına odaklanıyor.

Yukinobu Tatsu’nun kaleminden çıkan Dandadan mangası, Momo ve Okarun isimli iki lise öğrencisinin başından geçenleri anlatıyor. Momo’nun hayaletlere, Okarun’un ise uzaylılara inandığı bu hikâyede, arkadaşlar iddialarını ispatlamak için doğaüstü güçlerle dolu bir maceraya atılıyorlar. Manga, Shonen Jump+’ta 360 milyondan fazla kez görüntüleme aldı ve 3.2 milyondan fazla basılı kopyası bulunuyor.

Görüntülerde Momo, bir UFO’nun görüldüğü terk edilmiş hastaneye giderken, Okarun ise hayalet dedikodularıyla çevrili tünele giriyor. Burada yaşadıkları deneyimler, her ikisinin de doğaüstü yetenekler kazanmasına yol açıyor. Momo psişik güçler elde ederken, Okarun ise kudretli bir kâbus olan “Turbo Büyükanneyle” buluşuyor.

- Reklam -

Dan Da Dan Animesinden İlk Fragman Yayında

Yapımcılığını kendilerine özgü tarzları ve kült animasyon projeleriyle tanınan Masaaki Yuasa ve Eunyoung Choi tarafından kurulan Science SARU stüdyosunun üstlendiği animenin yönetmen koltuğunda Fûga Yamashiro oturuyor. Jujutsu Kaisen ve Attack on Titan’ın senaristi Hiroshi Seko ise senaryoyu kaleme alıyor. Dan Da Dan ayrıca ünlü seslendirme sanatçılarını bir araya getiriyor. Tanjiro’nun sesi Natsuki Hanae ve Shion Wakayama başrollerde yer alırken, Monkey D. Luffy ve Roronoa Zoro’nun hayat verdiği Mayumi Tanaka ve Kazuya Nakai de kadroda bulunuyor.

Dan Da Dan Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Resmi özet ise şu şekilde:

Bu macera, medyum bir aileden gelen lise öğrencisi Momo ve okült konulara meraklı sınıf arkadaşı Okarun’un hikâyesi. Momo, Okarun’u zorbalığa uğramaktan kurtardıktan sonra konuşmaya başlarlar. Ancak aralarında bir tartışma çıkar; çünkü Momo hayaletlere inanırken uzaylıların varlığını reddeder, Okarun ise uzaylılara inanır ama hayaletlerin olmadığını savunur.

- Reklam -

Birbirlerine neye inandıklarını kanıtlamak için Momo, bir UFO’nun görüldüğü terk edilmiş hastaneye giderken, Okarun ise hayalet dedikodularıyla çevrili bir tünele girer. Şaşkına dönen ikili, anlamakta zorlandıkları aşırı doğaüstü olaylarla karşılaşır. Tüm bu olaylar sırasında Momo gizli gücünü keşfederken, Okarun da yeni tehlikelerin üstesinden gelmek için bir lanete maruz kalır! Kaderlerinin bir olduğu aşk da bu sırada başlar!

Dan Dan Dan Anime İlk Fragman

Ekim 2024’te Crunchyroll ve Netflix’te başlayacak olan Dan Da Dan, korku, komedi ve aşk öğelerini harmanlıyor. Popüler mangadan uyarlanan dizi, şimdiden ses getirecek gibi görünüyor.

Dan Da Dan’ın anime uyarlaması için yayınlanan ilk görüntüleri sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hype Beast

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Interview with the Vampire 2. Sezon Fragmanı

Anne Rice Uyarlaması “Interview with the Vampire” Dizisinden 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Ncuti Gatwa - Doctor Who 14. Sezon Yeni Fragmani - BBC

Ncuti Gatwa’lı “Doctor Who” 14. Sezondan Yeni Fragman: Moffat’ın Bölümünden Detaylar Paylaşıldı