in ,

BBC Draması “Time” 2. Sezona Yeni Oyuncularla Dönüyor: İşte Bella Ramsey ve Jodie Whittaker’a İlk Bakış

Time 2. sezon ilk bakış görseli paylaşıldı. BBC’nin hapishane dramasından Jodie Whittaker, Bella Ramsey, Tamara Lawrance’lı bir kare paylaşıldı.

Time 2. Sezon İlk Bakış - BBC Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Time 2. sezon için geri sayım sona eriyor. BAFTA ödüllü Jimmy McGovern’ın yaratıcılığını üstlendiği dizi suç ve dram türlerinde.

Time, The Street ve Hillsborough yapımlarıyla BAFTA TV Ödülü kazanan Jimmy McGovern imzalı Time 2. sezon ile geri dönüyor.

BBC, aralarında Doctor Who’dan Jodie Whittaker’ın da bulunduğu yeni oyuncu kadrosuna ilk bakış fırsatı sağlayan bir kare paylaştı.

- Reklam -

Whittaker’a yeni sezonda Game of Thrones ve The Last of Us’ın yıldızı Bella Ramsey ile The Long Song’un Tamara Lawrance’ı eşlik ediyor. Paylaşılan görselde üçlü gri hapishane kıyafetleri içinde bir çite yaslanmış olarak görülüyor.

Time 2. Sezon İlk Bakış - Yeni Oyuncular

Ramsey, Whittaker ve Lawrance üçlüsü, 1. sezonun başrolleri Sean Bean ve Stephen Graham’ın yerine dizinin başrollerini paylaşacak. Şu ana kadar onaylanan tek geri dönen oyuncu, hapishane papazı Marie-Louise’i canlandıran Happy Valley’den Siobhan Finneran.

Time 2. Sezon Yeni Oyuncular ile Geri Dönüyor

BBC ilk bakışla birlikte, aralarında Sophie Willan (Alma’s Not Normal), Julie Graham (Shetland), Alicia Forde (Waterloo Road) ve Lisa Millett’in (The A Word) de bulunduğu bir grup yeni oyuncunun daha diziye katıldığını duyurdu.

Yeni sezon için katılan diğer oyuncular arasında Faye McKeever (The Responder), Kayla Meikle (The Capture), James Corrigan (This Is Going to Hurt), Nicholas Nunn (SAS Rogue Heroes) ve Maimuna Memon (Sherwood) yer alıyor.

Time Dizisi - BBC

- Reklam -

Dizinin yeni sezonu, bir kadın hapishanesindeki zorlu hayatı ele alacak. Time 2. sezon Whittaker’ın canlandırdığı Orla, Ramsey’nin canlandırdığı Kelsey ve Lawrance’ın canlandırdığı Abi karakterlerinin aynı gün Carlingford Hapishanesi’ne gelişlerine ev sahipliği yapacak.

Bilmedikleri bir dünyayla yüzleşmek üzere bir araya gelen bu karakterler, duvarlar arasında sürekli varlığını koruyan şiddet tehdidine karşın beklenmedik bir topluluk duygusu keşfedecek ve ortak bir anlayışın hâlâ mümkün olabileceğini görecekler.

İlk sezonda olduğu gibi, Time 2. sezon da birer saatlik 3 bölümden oluşacak. Yeni sezon bu kez Helen Black ile birlikte McGovern tarafından yazılacak ve Andrea Harkin (The Confessions of Frannie Langton) tarafından yönetilecek.

Yeni sezonun bu yaz izleyicilerle buluşması bekleniyor

Sizin Time 2. sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Radio Times

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Claude Monet İklim Aktivistleri Saldırı

İklim Aktivistleri, Fransız Ressam Claude Monet’nin Tablosuna Boyalı Saldırıda Bulundu

Salma Hayek Black Mirror 6. Sezon Netflix

Salma Hayek, “Black Mirror”daki Rolü Hakkında Konuştu: “En İğrenç Şeyleri Yapabileceğim Bir Alter Ego Yarattım”