in ,

Daniel Craig ve Charlize Theron’dan Soygun Filmi Geliyor: “Two for the Money”

Two for the Money filmi geliyor. Suç türündeki yapımın yönetmenliğini Justin Lin üstlenirken başroller yıldız isimlere emanet ediliyor.

Two for the Money Filmi Geliyor: Daniel Craig ve Charlize Theron Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Two for the Money filmi Apple imzasıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Başrollerini Daniel Craig ve Charlize Theron’un paylaşacağı suç macerasını Hızlı ve Öfkeli’yle tanınan Justin Lin yönetecek.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Apple Original Films, Justin Lin’in yönetmenliğinde, başrollerinde Charlize Theron ve Daniel Craig’in yer aldığı yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni soygun gerilim filmi Two for the Money’nin haklarını alarak zorlu bir teklif yarışından galip çıktı.

Birçok stüdyodan gelen rekabetçi teklifler arasında Apple Original Films, Theron ve Craig’in canlandırdığı iki deneyimli hırsızı takip eden macerayı hayata geçirmek üzere kazanan stüdyo oldu. Aşılmaz bir beklenti perdesinin ardında gizlilikle örtülen hikâye, iki kariyer hırsızı arasındaki ilişkinin üç büyük iş boyunca gelişimini takip ediyor.

- Reklam -

Fast X’teki çalışmalarının ardından Lin ile işbirliği yapan Dan Mazeau, projenin gelişim aşamasında  senaryonun başında yer alıyor. Denver & Delilah şirketi aracılığıyla yapımcılığa öncülük eden Charlize Theron, Justin Lin’in Perfect Storm Entertainment şirketinin yanı sıra, daha önce Hızlı ve Öfkeli serisine katkıda bulunmuş olan RK Films’den Jeff Kirschenbaum ve Joe Roth ile güçlerini birleştiriyor.

Two for the Money Filmi Charlize Theron Daniel Craig Justin Lin

Two for the Money filminin doğuşu Fast X’in hazırlanması sırasında ortaya çıkan beklenmedik bir oluşuma dayanıyor. Lin ve Mazeau, serinin onuncu filmine daldıkları sırada bu fikir üzerinde durdular ve bu fikri daha sonra genişleyen Fast oyuncularının bir parçası olan Theron’a sundular. Hikâyenin hareketli Cary Grant-Rosalind Russell tarzı şakalarından etkilenen Theron, ideal meslektaşı olarak Daniel Craig’i seçti.

Two for the Money Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Justin Lin’in Hızlı ve Öfkeli 10’un yönetmenliğinden ayrılmasına ve daha sonra daha kişisel bir projeye odaklanmasına rağmen, ekibin soygun gerilimine olan hevesi devam etti.

- Reklam -

Two for the Money Filmi Geliyor: Daniel Craig ve Charlize Theron Başrolde

Two for the Money, Martin Scorsese’nin Killers of the Flower Moon ve Ridley Scott’ın başrolünde Joaquin Phoenix’in oynadığı Napoleon filmleri sonrasında Apple’ın yüksek profilli filmler listesine önemli bir ekleme daha yapıyor. Ayrıca stüdyo, Matthew Vaughn’un yıldızlarla dolu casus gerilimi Argylle’ın vizyona girmesine hazırlanırken aynı zamanda Brad Pitt’in başrolünde oynadığı bir Formula 1 filmi üzerinde çalışıyor. Ancak şimdilik filmde başka hangi isimler yer alacak ya da çekimlerine ne zaman başlanacak gibi soruların cevabı belirsizliğini koruyor.

Yeni maceradan beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema filmleriyle ilgili yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sibirya'da Dünyanın En Eski Kalesi Bulundu

8.000 Yıl Önce İnşa Edilmiş: Dünyanın En Eski Kalesi Sibirya’da Gün Yüzüne Çıkartıldı

Tiranozor Fosili Beslenme Alışkanlığını Gösteriyor

75 Milyon Yıllık Fosil, Genç Bir Tiranozorun ‘Yavru Dinozorlarla’ Dolu Beslenme Alışkanlığını Ortaya Koyuyor