in ,

“What We Do in the Shadows” Dizisi 6. Sezon ile Final Yapıyor

What We Do in the Shadows 6. Sezon ile ekranlara veda ediyor. FX’in vampir ailesi, final sezonu ile macerasını noktalıyor.

What We Do in the Shadows 6. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

What We Do in the Shadows 6. Sezon için final kararı çıktı. FX’in fantastik komedi dizisi izleyicileriyle vedalaşmaya hazırlanıyor.

İlk olarak Taika Waititi’nin Jemaine Clement ile kurmaca belgesel formatında bir film olarak çektiği What We Do in the Shadows (Aylak Vampirler), 2014 yılnıda izleyicilerle buluşmuş ve övgüyle karşılanmıştı. Waititi bu film ile Hollywood’a bir kapı aralarken Aylak Vampirler markası da zaman içerisinde kendi TV dizisine kavuşmuştu.

2019’da filmin yönetmenlerinden Jemaine Clement’in yaratıcı koltuğuna geçtiği bir FX / Hulu dizisi olarak yola çıkan What We Do in the Shadows, birçok adaylığın yanında bir defa da Primetime Emmy ödünü kucaklamıştı.

- Reklam -

What We Do in the Shadows 6. Sezon FX Final

Geçen ağustos ayında yayınlanan 5. sezonun ardından gözler merakla 6. sezona dikilmişti. Şimdi ise yeni sezonun yolculuğun sonu olacağı bilgisi paylaşıldı.

What We Do in the Shadows 6. Sezon ile Final Çanları Çalıyor

Vulture’ın aktardığına göre FX’in komedi dizisi What We Do in the Shadows 6. sezon ile sona erecek. Final sezonunun çekimleri ise Ocak 2024’te başlayacak. Kanalın yapımı izleyicilerle ne zaman buluşturacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ancak beklentiler 2024’ün yaz mevsiminde yoğunlaşmış durumda.

Staten Island’ı ele geçirmeyi planlayan bir grup vampir ve onların insan ev arkadaşlarının maceralarını konu alan dizi, 5. sezonda birçok kritik olaya da ev sahipliği yapmıştı.

FX kanalı şimdilik izleyicilerin 6. sezondan neler beklemeleri gerektiğine dair herhangi bir ayrıntı paylaşmadı. Ancak final sezonu, Guillermo’nun sezonlar süren hayalinin gerçekleşmesiyle birlikte grupla birlikte çok daha farklı maceralara atılabilme ihtimaline ev sahipliği yapıyor.

- Reklam -

What We Do in the Shadows 6. Sezon Final FX

Taika Waititi, Paul Simms, Garret Basch ve Eli Bush’un Jemaine Clement ile yürütücü yapımcılığın paylaştığı yapım oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Dizinin oyuncuları arasında Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén, Mark Proksch ve Kristen Schaal gibi isimler yer alıyor.

What We Do in the Shadows Türkiye’de Disney Plus üzerinden izlenebiliyor.

What We Do in the Shadows 6. Sezon ile final kararı alınması hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SymphoniC SymphoniC dedi ki:

    Merhaba…

    yazmışsınız, lakin 5. sezon son bölümde Guillermo yeniden insana dönüşüyor. Bence o kısmı düzeltmeniz gerekiyor… İnsana dönüştüğü de kesin…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Expats Fragmanı: Nicole Kidman Başrolde

Nicole Kidman Başrollü “Expats” Dizisinden İlk Fragman

The X Files Dizisi 25 Yillik Gizem

“The X-Files” Dizisindeki 25 Yıllık Gizem Çözüldü