in , ,

Nicole Kidman Başrollü “Expats” Dizisinden İlk Fragman

Expats dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Başrolünde Nicole Kidman’ın yer aldığı yapım Amazon’un Prime Video servisinde yayınlanacak.

Expats Fragmanı: Nicole Kidman Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Expats fragmanı paylaşıldı. Prime Video, izleyicilerini Nicole Kidman, Sarayu Blue ve Ji-young Yoo’nun başrollerini paylaştığı yeni bir dizi ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

Mini dizi için yayınlanan ilk fragman yapımın dokunaklı tonunu ön plana çıkararak, Hong Kong’daki trajik bir olayın ardından kaderleri birbirine karışan üç Amerikalı kadının hayatlarına odaklanan bir anlatı vaat ediyor.

The Farewell’deki çalışmasıyla tanınan Lulu Wang’ın yönettiği Expats, Janice Y. K. Lee’nin popüler romanı The Expatriates’in bir uyarlaması. Lulu Wang yönetmenliğin yanı sıra dizinin baş sorumlusu, yazarı ve yürütücü yapımcısı olarak görev yapıyor.  Romanın yazarı Janice Y. K. Lee ve Gursimran Sandhu, Alice Bell ve Wang ile birlikte dizide yazar olarak görev aldı. Oyuncu kadrosunda ayrıca Margaret’in kocası Clarke’ı canlandıran Brian Tee ve Hilary’nin kocası David’i canlandıran Jack Huston da yer alıyor.

- Reklam -

Expats Fragmanı: Nicole Kidman Başrolde

Diziye ilk bakış, küçük çocukların da dahil olduğu yıkıcı bir olayın sonrasına işaret ederek hikâyenin ipuçlarını veriyor. Hareketli Hong Kong’un arka planı başroldeki kadınların karşılaştıkları iç kargaşayla keskin bir tezat oluşturarak, canlı şehir manzarasının ortasında yaşadıkları deneyimlerin karmaşıklığını vurguluyor. Expats, gurbetçilerin hayatlarının derinliklerine inerek mücadelelerini, ilişkilerini ve trajedinin derin etkisini ele alarak dünya çapındaki izleyicilere duygusal bir izleme deneyimi vaat ediyor.

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Expats Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Wang, diziyi hayata geçirme yolculuğun zorlu olduğundan da bahsetti. Yönetmen, COVID ile ilgili aksaklıklar, zamanlama çatışmaları ve Hong Kong’daki siyasi huzursuzluk da dahil olmak üzere karşılaşılan engelleri vurgulayarak yaklaşık “500 gün” süren kapsamlı prodüksiyon zaman çizelgesini esprili bir şekilde paylaştı. Bu engellere rağmen projeyi kariyerinde anıtsal bir başarı olarak kabul ediyor.

Prömiyerinin 26 Ocak 2024’te Prime Video’da yapılacak olan mini dizi toplamda 6 bölümden oluşacak.

Dizinin konusunu ve ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bleach: Thousand-Year Blood War 3. Sezondan İlk Fragman

“Bleach” Animesinin “Thousand-Year Blood War” Bölümleri 3. Sezon ile Dönüyor: İşte Yeni Fragman

What We Do in the Shadows 6. Sezon Final

“What We Do in the Shadows” Dizisi 6. Sezon ile Final Yapıyor