in , , ,

“Bleach” Animesinin “Thousand-Year Blood War” Bölümleri 3. Sezon ile Dönüyor: İşte Yeni Fragman

Bleach: Thousand-Year Blood War 3. Sezon fragmanı yayınlandı. Animenin “Bin Yıllık Kan Savaşı” maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

Bleach: Thousand-Year Blood War 3. Sezondan İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Bleach: Thousand-Year Blood War 3. Sezon fragmanı Jump Festa 2024 etkinliği sırasında paylaşıldı. Yeni tanıtım videosu, yayın tarihiyle ilgili güncellemeler ve yeni bir sahne müzikalinin sürpriziyle bir arada geldi.

Animenin 13 bölümden oluşan 2. sezonu 8 Temmuz’da yayınlanmış ve hayranları devamı için meraklı bir bekleyişte bırakmıştı. Jump Festa etkinliği sırasında paylaşılan Thousand-Year Blood War’un 3. Sezon “The Conflict” fragmanı, izleyicileri Soul Society ile tehditkar Yhwach liderliğindeki zorlu Wandenreich arasında devam eden çatışmaya sürükleyen sinematik bir gösteri sergiledi.

Bleach: Thousand-Year Blood War 3. Sezon Fragmanı

- Reklam -

Görüntülerdeki entrikanın merkezinde Yhwach ile baş karakter Ichigo Kurosaki arasındaki yoğun çatışma yer alıyor. Ek olarak Sosuke Aizen, Riruka Dokugamine ve Nelliel Tu Odelschwanck gibi karakterlerin geri dönüşü, Bleach’in son hikâyesini bekleyen hayranlar arasında coşkuyu ateşledi.

3. sezonun 2024 yılı içerisinde geleceğini de müjdelenen fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Bleach: Thousand-Year Blood War 3. Kısım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni sezon tanıtımının ardından 2024 için planlanan bir rock müzikal uyarlamasının haberi de etkinlik sırasında duyuruldu. Rock Musical Bleach Arrancar the Beginning adını taşıyan müzikal, Tite Kubo’nun mangasından ilham alıyor. Bir önceki müzikal olan Rock Müzikal Bleach: Another Above Ground 2016’da, Bleach anlatısı içinde hayranların en sevdiği bölüm olan “Soul Society” arc’ını kapsayarak serinin 15. yıldönümünü kutlamıştı.

Müzikal tanıtımını da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -
YouTube video

Bleach Animesi Ekibi Son Dönemde Tartışmaların Odağında Yer Alıyor

Ancak tüm heyecanlı bekleyişe rağmen ortaya çıkan son tartışmalar serinin gidişatını gölgeledi. Thousand-Year Blood War’un yönetmeni ve dizi kompozitörlerinden Tomohisa Taguchi, “tembel animatörlerin” yapay zekâ ile değiştirilmesini savunan tartışmalı yorumları nedeniyle kendisini tepkilerin ortasında buldu. Bu tartışma Jujutsu Kaisen 2. sezonun karşılaştığı prodüksiyon sorunlarıyla örneklenen anime endüstrisinde animatörlere yönelik muameleye ilişkin artan endişelerin ortasında ortaya çıktı.

Bleach: Thousand-Year Blood War 3. Sezondan İlk Fragman

Dahası Viz Media tarafından yönetilen Bleach’in İngilizce dublajı, siyah bir anime karakteri olan Yoruichi’nin yeniden canlandırılması nedeniyle eleştirilerle karşı karşıya kaldı. İlk başta rolü kendisini kuir ve non-binary olarak tanımlayan Anairis Quiñones üstlenmiş, ancak sonrasında yerini beyaz seslendirme sanatçısı Wendee Lee almıştı. Lee’nin Quiñones sempatizanlarına verdiği yanıt tartışmaları daha da alevlendirdi ve hayranları en son fragmanında yer alan İngilizce rollerin ele alınışı konusunda belirsizliğe itti.

İlk Bleach animesi ve devam macerası Hulu ve Disney+ üzerinden izlenebiliyor.

3. kısım bölümleri için paylaşılan fragman hakkındaki düşüncelerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google Haberler’de takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uranüs Halkaları ve Uyduları - James Webb Uzay Teleskobu Yeni Görüntüsü

James Webb Uzay Teleskobu, Uranüs’ten Göz Kamaştıran Yeni Bir Görüntü Kaydetti

Expats Fragmanı: Nicole Kidman Başrolde

Nicole Kidman Başrollü “Expats” Dizisinden İlk Fragman