in , , ,

“Bleach: Thousand-Year Blood War” 2. Kısım ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi

Bleach: Thousand-Year Blood War 2. Kısım fragmanı yayınlandı. Popüler anime serisinin yeni bölümleri için yayın tarihi de açıklandı.

Bleach: Thousand-Year Blood War 2. Kısım Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Bleach: Thousand-Year Blood War 2. Kısım için ilk fragman yayın tarihi ile birlikte paylaşıldı. Anime dizisi bu yaz ekranlara geri dönüyor.

Uzun bir sessizlik döneminden sonra gelen Bleach: Thousand-Year Blood War, 2022’nin en çok beklenen animelerinden biri olmuş ve büyük bir başarı elde etmişti. Hikâye sadece Bleach’in kalitesine uygun olmakla kalmamış, aynı zamanda yeni animasyon stiliyle de dikkat çekmişti. Birçok hayran 13 bölümlük yeni sezonun kalitesini etkileyici bulmuş ve on yıllık bekleyişe değdiğini söylemişti. Bu da 2. Kısım için beklentiyi daha da artırmıştı.

Bleach: Thousand-Year Blood War’un dönüşü için beklenti inanılmaz derecede yüksekti. Şimdi sadece 2. Kısım için yeni bir fragman yayınlanmakla kalmadı, aynı zamanda animenin resmi dönüş tarihi de ortaya çıktı.

- Reklam -

Bleach: Thousand-Year Blood War 2. Kısım Fragmanı ve Yayın Tarihi

“The Separation” alt başlığını taşıyan Thousand-Year Blood War 2. Kısım, 2023 yaz sezonunda 8 Temmuz’da prömiyer yapacak ve tıpkı 13 bölümlük ilk kısımda olduğu gibi Amerika Birleşik Devletleri’nde Hulu ve diğer uluslararası bölgelerde Disney+ üzerinden izlenebilecek. “The Separation”ın neleri kapsayacağına dair ayrıntılar henüz belirsiz, ancak sadece fragmandan çıkarılacak pek çok sonuç var.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bleach: Thousand-Year Blood War 2. Kısım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Bin Yıllık Kan Savaşı 2. Kısım, Bleach Mangasının Hangi Kısmını İçerecek?

Yeni sezonun Temmuz 2023’te yayınlanacak olması, ne kadarlık bir bölümü kapsayacağı konusunda merak uyandırıyor. İlk kısım, “Thousand-Year Blood War” yayınının başından Ichigo’nun Zangetsu’nun gerçek formunu elde ettiği kısma kadar yaklaşık altı ciltlik bir bölümü kapsamıştı, özellikle 55. ciltten 61. cildin ilk iki bölümünü içeriyordu. Bu doğrultuda, 2. Kısım’ın yaklaşık altı ciltlik bir kısmı kapsaması ve 67. cilt civarında sonlanması beklenebilir.

- Reklam -

Eğer 2. Kısım bu kadar ileri giderse, hikâye gerçekten de dramatik bir şekilde sona erecektir. Çünkü bu bölümlerin son dövüşü, serinin en güçlü iki karakteri Yhwach ve Ichibe arasındaki bir çatışmayı içermekte. Aynı zamanda Yhwach’ın dövüş sonrası eylemleri, mangada büyük bir olay örgüsü değişikliği yaratarak hikâyeyi tamamen değiştirecektir.

Bleach: Thousand-Year Blood War 2. Kısım Fragmanı ve Poster

Fragman ayrıca animeye, manga serisinin ünlü hızlı sonunu göstermeyen bazı sahneleri de dahil ettiğini imâ ediyor. Bleach’in geri dönüşü büyük bir başarı oldu ve hâlâ manga ve anime tarihinde en popüler serilerden biri olduğunu kanıtladı.

Yeni bölümler için paylaşılan fragman hakkındaki düşüncelerinizi ve 2. kısım teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime haberleri için bizi Google Haberler’de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

How to Train Your Dragon Live-Action Başroller

“How to Train Your Dragon”ın İlk Filmini Live-Action Formata Taşıyacak Yapımda Başroller Belli Oluyor

The Little Mermaid Yorumları

Yeni “The Little Mermaid” Filmi Disney’in En Yüksek Puanlı Live-Action Uyarlamalarından Biri Oldu