in , , ,

Jujutsu Kaisen’in 2. Sezonundan Yeni Fragman: Popüler Anime Serisi Aksiyon Dolu Bölümlerle Geri Dönüyor

Jujutsu Kaisen 2. sezon için yeni fragman yayınlandı. Aksiyon dolu savaş sahneleri ve karanlık atmosferiyle dikkat çeken anime dizisi geri dönüyor.

Jujutsu Kaisen 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Jujutsu Kaisen 2. sezondan yeni bir fragman paylaşıldı. Gege Akutami’nin aynı adı taşıyan manga serisine dayanan anime dizisi yeni bölümleri ile geri dönüyor.

Gege Akutami tarafından yazılıp çizilen aynı adı taşıyan manga serisini kaynak alan Jujutsu Kaisen animesi ilk olarak 3 Ekim 2020’de yayınlanmaya başladı ve 27 Mart 2021’de sona erdi. Dizi, karanlık fantastik ve aksiyon unsurlarını bir araya getiren bir hikâyeye sahip olduğu için kısa sürede tüm dünyada izleyicinin dikkatini çekti.

Anime serisi, Yuji Itadori adındaki bir lise öğrencisinin etrafında dönüyor. Sıradan bir yaşam sürmekte olan Yuji’nin hayatı bir gün okulun korkunç bir lanetle karşı karşıya kalmasının ardından tamamen değişir. Yuji, mühürlenmiş bir iblis olan Ryomen Sukuna’nın parmaklarını yutan bir Jujutsu öğrencisi haline gelir. Bu olay, Yuji’yi Jujutsu Teknikleri’nin kullanıldığı gizli bir dünyaya çeker.

- Reklam -

Jujutsu Kaisen 2. Sezon Yeni Fragman

Yuji, Tokyo Metropolitan Jujutsu Teknik Lisesi’ne transfer olur ve burada diğer öğrencilerle birlikte lanetlerle savaşmayı öğrenir. Lanetler, insanları ve çevrelerini tehdit eden ruhsal varlıklardır. Yuji diğer öğrencilerle birlikte güçlerini kullanarak lanetleri yok etmeye çalışırken, aynı zamanda Sukuna’nın parmaklarını geri toplama görevini üstlenir.

Aksiyon dolu savaş sahneleri, karmaşık karakterler ve karanlık atmosferiyle dikkat çeken bir anime dizisi, kısa süre içerisinde oldukça büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Geçen yıl bir sinema filmi de vizyona giren yapımın 2. sezonu uzun süredir bekleniyordu. Yapımla ilgili ilk fragman mart ayında paylaşılmıştı. Şimdi yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

- Reklam -

Jujutsu Kaisen 2. Sezon Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Anime dizisinin 2. sezonu daha çok Yuji Itadori’nin öğretmeni olan Satoru Gojo ve geçmişine odaklanacak. Yeni yayınlanan fragmanda bölümlerdeki aksiyon dozuna dikkat çekiyor. Ayrıca Tatsuya Kitani’nin seslendirdiği “Ao no Sumika” isimli açılış parçası da yeni fragmanla birlikte ortaya çıkmış oldu.

Jujutsu Kaisen 2. sezon 6 Temmuz 2023 tarihinde yayına başlayacak ve bölümler haftalık olarak Crunchyroll platformu üzerinden izleyicilerle buluşturulacak.

Jujutsu Kaisen 2. sezon için yayınlanan yeni fragmana dairi görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasıyla ilgili daha fazla içerik için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Güzel ark olacak, only anime tayfanın hoşuna gidecektir. Geto’nun karakter gelişimi özellikle iyiydi. Kaliteli animasyonlarla ayrı bir keyifli olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Perfect Days Fragmanı: Wim Wenders'ın Yeni Filmi Yolda

Ödüllü Yönetmen Wim Wenders’ın Cannes’da Yarışan Filmi “Perfect Days”ten İlk Fragman

Arnold Schwarzenegger Yellowstone Evrenine Katılabilir

Arnold Schwarzenegger, “Yellowstone” Evrenine Katılmak İstiyor