in ,

Arnold Schwarzenegger, “Yellowstone” Evrenine Katılmak İstiyor

Arnold Schwarzenegger, Taylor Sheridan imzalı Yellowstone evrenine dahil olmak istiyor. Terminatör serisinin yıldızı yapım hakkında konuştu.

Arnold Schwarzenegger Yellowstone Evrenine Katılabilir
- Reklam -
- Reklam -

Arnold Schwarzenegger, Yellowstone dizi evreninde yer almak istediğini dile getirdi.

Modern bir Western dizisi olan Yellowstone Montana’nın en büyük çiftliğini işleten Dutton ailesinin etrafında dönüyor. Yapım ihanet, entrika, aile dramı ve yıldız oyuncularla dolu. Şimdi ise The Terminator serisinin yıldız aktörü bu evrene göz kırpan en yeni isim olarak dikkatleri üzerine çekti.

The Hollywood Reporter’a verdiği bir röportajda Schwarzenegger’a Yellowstone’a katılmak isteyip istemeyeceği soruldu. Yellowstone’un yaratıcısı Taylor Sheridan’ın çalışmalarından etkilenen 75 yaşındaki aktör, evrene katılma fikrine fazlasıyla istekli olduğunu açıkladı.

- Reklam -

Arnold Schwarzenegger, "Yellowstone" Serisine Katılmak İstiyor

Arnold Schwarzenegger, Matthew McConaughey’nin Yellowstone’un devamında yer alması ve Harrison Ford ile Hellen Mirren’ın 1923 spin-off’u için kamera karşısına geçmelerinin ardından Yellowstone evrenine adım atacak yeni isim olabilir. İşte ünlü aktörün Yellowstone hakkındaki soruya verdiği cevap:

James Hibberd: Büyük bir Yellowstone hayranısınız. Arkadaşınız Sylvester Stallone’un Tulsa King’de yaptığı gibi dizi yönetmeni Taylor Sheridan ile birlikte çalışır mıydınız?

Arnold Schwarzenegger: Kesinlikle isterim! Bence [Taylor Sheridan] çok yetenekli. Ve [Yellowstone] oyuncu kadrosu olağanüstü. Bugün başkalarının performanslarını 80’lerde sadece kendimi gördüğümden çok daha fazla görüyorum. ‘Kazanmalıyım’ diye düşünüyordum. Sylvester Stallone’a karşı, diğerlerine karşı bir yarıştı bu. ‘Bir numara olmalıyım.”

Arnold Schwarzenegger “Yellowstone” Evreninde Nasıl Yer Alabilir?

Kevin Costner’ın diziden ayrılmasıyla birlikte Yellowstone’un ana yapımı için yolun sonu görülüyor. Söz konusu ayrılık, dizinin bir zamanlar zirvede olduğu noktaya ulaşması için çok az şans bırakıyor. Orijinal dizinin erken final yapacağı da kısa süre önce duyurulmuştu. Bu da Schwarzenegger’ın hayali için sorun yaratabilir.

- Reklam -

Ancak finalin dizi evreni için nihai bir son olması gerekmiyor. McConaughey’nin yakında başlayacak devam dizisi, gelecekteki yıldızların evrene katılması için bir şans daha sunacak. Ayrıca, Duttons ailesinin başka dizilerde keşfedebileceği uzun bir aile geçmişi var. Duttonlar yüzyılı aşkın bir süredir Montana’yı yönetiyor ve Schwarzenegger’ın yüzünü göstermesi ve hatta bu arada bir başrol alması için geniş bir alan bırakıyor.

Arnold Schwarzenegger, "Yellowstone" Serisine Katılmak İstiyor

Bir başka Yellowstone spin-off’u olan 6666 da Dutton ismine bağlı kalmak zorunda kalmadan evrene katılmak için daha fazla fırsat sunuyor. Teksas’ta geçecek dizi, izleyicilere yeni bir ortam ve yeni bir karakter havuzu sunuyor. 6666, Schwarzenegger’ın Yellowstone evrenine katılması için en olası ihtimal olarak öne çıkıyor.

Arnold Schwarzenegger’ın yeni bir Yellowstone dizisinde rol alma ihtimali hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Yeni içerikler için Google Haberler üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jujutsu Kaisen 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı

Jujutsu Kaisen’in 2. Sezonundan Yeni Fragman: Popüler Anime Serisi Aksiyon Dolu Bölümlerle Geri Dönüyor

Powerpuff Girls Dizisi İptal Edildi

Uzun Süredir Geliştirme Aşamasındaydı: Live Action “Powerpuff Girls” Dizisi İptal Edildi