in ,

Arnold Schwarzenegger “Terminatör” Defterini Tamamen Kapattığını Açıkladı

Arnold Schwarzenegger, Terminatör serisini geride bıraktığını söyledi. Ünlü aktör, ilk üç filmden sonrasının çok iyi yazılmadığını düşünüyor.

Arnold Schwarzenegger - The Terminator
- Reklam -
- Reklam -

Arnold Schwarzenegger, The Terminator filmlerinin kendi açısından tamamlandığını söyledi. Aksiyon filmlerinin ikonik karakteri serinin devam edeceğini de öngörüyor.

James Cameron’ın yönetmen koltuğunda oturduğu 1984 tarihli bilimkurgu filmi Terminatör sinema tarihinin kült yapımları arasında yer alıyor. Cameron’ın yönetmenlik kariyerinde önemli bir yer tutan filmde canlandırdığı T-800 isimli robot ile ismini geniş kitlelere duyuran Arnold Schwarzenegger, verdiği yeni bir söyleşide seriden tamamen çekildiğini açıkladı.

The Hollywood Reporter’a konuşan oyuncu seriyi arkasında bıraktığını söyledi. Yıldız isim The Terminator filmlerinin devam etmesi gerektiğini de söylüyor:

- Reklam -

“Seri bitmedi, ama ben tamamım. Dünyanın The Terminator mevzu bahis olduğunda farklı bir şeyler istediğini açık ve net bir şekilde duyabiliyorum. Birilerinin parlak bir fikirle ortaya çıkması gerekiyor. Film kariyerimin oluşmasında büyük bir öneme sahip, dolayısıyla benim için özel bir yeri var.”

Arnold Schwarzenegger The Terminator Filmleri

Röportajda üçleme sonrasında gelen filmlerden de bahseden Schwarzenegger devam filmlerinin çok da iyi yazılmadığını savunuyor.

“İlk üç film çok iyiydi. Dördüncü (Salvation) filme dahil değildim çünkü o sırada vali olmuştum. Sonra beşinci film (Genisys) ve altıncı filmler (Dark Fate) bildiğim kadarıyla seriyi nihayete erdirmedi. Bunu uzun zaman öncesinde biliyorduk çünkü o kadar iyi yazılmamışlardı.”

Arnold Schwarzenegger’ın Oyunculuk Kariyeri Devam Ediyor

Ünlü oyuncu her ne kadar The Terminator serisini geride bıraksa da aktörlük kariyerine devam ediyor. En son 2019 yılında beyaz perdede yer alan Terminator: Dark Fate filminin kadrosunda bulunan Schwarzenegger, Breakout yapımı ile hayranlarının karşısına bir kez daha çıkacak. Filmin yönetmenliğini ise The Expendables 4’u de yöneten Scott Waugh üstleniyor.

- Reklam -

Diğer taraftan aktörün bir başka projesi de Netflix çatısı altında çıkacak FUBAR dizisi. Geçen günlerde resmi fragmanı paylaşılan dizi hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

Arnold Schwarzenegger

Oyunculuk kariyeri dışında bir kişisel gelişim kitabı da kaleme alan Schwarzenegger sinema kariyerinde yaşadıklarını aktarıyor. Be Useful: Seven Tools For Life adlı kitap 10 Ekim 2023 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Siz Arnold Schwarzenegger’ın Terminator serisi ile ilgili fikirlerine katılıyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    tumblr_p2rgo7VSaV1r5zq6ao4_540

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İki’ den sonra bitirmeliydiniz zaten ya da hikayeyi geliştirmeliydiniz ama yapamadınız. Başka şekillerde de devam edebilirsiniz belki ama Arnold olmadan da terminatörün tadı olmaz sanki. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Japonya'da Gülümseme Eğitimi Verilecek

Maske Zorunluluğu Kalkan Japonya’da Gülmeyi Unutan Kişilere “Gülümseme Eğitimi” Veriliyor

Görevimiz Tehlike 7: Ölümcül Hesaplaşma Fragmanı Yayında

Görevimiz Tehlike’nin 7. Filmi “Ölümcül Hesaplaşma”dan Yeni Fragman