in ,

Maskeli Kahraman Zorro Geri Dönüyor: Amazon’un Yeni Dizisi Yakında Başlıyor

Zorro dizisi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. İkonik maskeli kahramanı, Amazon’un Prime Video servisinde yayına başlayacak.

Zorro Dizisi - Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Zorro dizisi için geri sayım sona eriyor. Prime Video kanalında yayınlanacak yapımın başrolünü Miguel Bernardeau canlandırıyor.

İlk defa All-Story Weekly dergisinde 1919 yılında okurlarla buluşan ve Johnston McCulley tarafından yaratılan Zorro karakteri, zaman içerisinde popüler kültürün önemli parçalarından birisi oldu.

Birçok kitap, dergi, film ve dizide yer alan ikonik karakter özellikle 1998 tarihli The Mask of Zorro filmindeki Antonio Banderas’ın performansıyla hatırlanıyor. Martin Campbell’ın filmi iki dalda Oscar adaylığı almış, yapımın oyuncu kadrosunda Anthony Hopkins ve Catherine Zeta-Jones gibi yıldız isimler bulunmuştu.

- Reklam -

Zorro Dizisi - Amazon Prime Video

Latin Amerika’nın efsanevi kahramanlarından Zorro, alışılagelmiş süper kahramanlardan farklı olarak kötülükle kılıcıyla savaşan bir 19. yüzyıl karakteri olarak öne çıkıyor.

Yeni Zorro Dizisi Prime Video’da Yayınlanacak: İşte Konusu Oyuncu Kadrosu

İlk sezonu toplamda 10 bölümden oluşan Zorro dizisi Diego de la Vega’nın babasının katillerini adalete teslim etmek için Zorro maskesini taktığı, 19. yüzyılda geçen aksiyon dolu bir hikâyeyi konu alıyor. Diego, Los Angeles’ta adalet için mücadele etmenin yanı sıra, bir kahraman olmanın zorluklarıyla da yüzleşiyor. Ayrıca sürekli değişen bir dönemde büründüğü kişiliğin Kaliforniya’yı nasıl etkilediğini de anlaması gerekiyor.

Yapımın başkarakteri Diego de la Vega (Zorro) Élite ve 1899 dizileriyle tanınan Miguel Bernadeu’ya emanet edildi.

Dizide Bernadeu ile beraber Renata Notni (Mal Criados, ¿Qué culpa tiene el Karma?), Dalia Xiuhcoatl (Luna negra, La Venganza de las Juanas), Emiliano Zurita (La Cabeza de Joaquín Murrieta, El baile de los 41), Andrés Almeida (El sabor de la Navidad) ve Cuauhtli Jiménez (Finlandia, S.O.Z: Soldados o Zombies) gibi Latin Amerika’da bilinen isimler yer alıyor.

Zorro Dizisi - Prime Video Oyuncuları

- Reklam -

Yapımda ayrıca İspanya’dan Elia Galera (El Cid, La que se avecina), Paco Tous (La Casa de Papel, Con los años que nos quedan) ve Rodolfo Sancho (Los herederos de la tierra, El Ministerio del Tiempo) gibi isimler de bulunuyor.

Zorro Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

El Zorro Secuoya Studios tarafından geliştirilen Zorro, Amazon’un Prime Video platformunda yayınlanacak. Dizi 19 Ocak’ta Latin Amerika ve ABD’de; 25 Ocak 2024’te ise İspanya, Andorra ve Portekiz’de yayına girecek. Yapımın Türkiye’de izleyicilerle ne zaman buluşacağı ise şu an için bilinmiyor.

Prime Video, daha önce bir başka İspanyol kökenli El Cid dizisi ile Latin Amerika’da ciddi izleyici oranlarına ulaşmıştı.

Zorro Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Softonic

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Balinalar ile Konuşmak Uzaylı İletişimi

Uzaylılarla İletişimde Kilit Rol Oynayabilir: Bilim İnsanları Balinalarla ‘Konuşmayı’ Başardı

Warner Bros. Discovery ve Paramount Global Birleşmesi

Warner Bros. Discovery ve Paramount Global, Devasa Bir Birleşmeye İmza Atabilir