in

Antonio Banderas, Olası Bir Yeni Zorro Filminde Başrolü Devretmek İsteyeceği Aktörü Açıkladı

Antonio Banderas, olası bir Zorro filmi hakkındaki görüşlerini açıkladı. İspanyol oyuncu, ikonik rolü bir başkasına devretmeye istekli.

Antonio Banderas Yeni Zorro Filmi Tom Holland
- Reklam -
- Reklam -

Antonio Banderas, çekilmesi olası yeni bir Zorro filmi için görüşlerini açıkladı. Yıldız aktör, zamanında Anthony Hopkins’in yaptığı gibi rolü başkasına devretmek istediğini aktardı.

Karakter için üç televizyon uyarlaması geliştirme aşamasındayken, Antonio Banderas olası yeni bir Zorro filmi için fikirlerini paylaştı. Aslen Pulp dergisi yazarı Johnston McCulley tarafından yaratılan Zorro, en çok memleketi Los Angeles’taki Pueblo halkını çeşitli açgözlü işadamlarından ve yozlaşmış siyasi liderlerden korumaya yardım etmesiyle tanınan maskeli bir kanunsuzdur. Karakter, hem beyaz perdede hem de küçük ekranlarda çeşitli isimler tarafından canlandırılsa da, Banderas’ın Zorro’yu hem The Mask of Zorro hem de The Legend of Zorro’da canlandırması, en ikonik rollerinden ve uyarlamalarından biri olmaya devam ediyor. Çoğu izleyici Banderas’tan sonra pelerini kimin devralacağını merak ediyor.

Yaklaşan Çizmeli Kedi: Son Dilek filmi için basın turu sırasında ComicBook sitesi ile konuşan Antonio Banderas’a yeni bir Zorro filmi için geri dönme konusundaki düşünceleri soruldu. Oyuncu sadece başka bir bölümde yer almakla ilgilendiğini teyit etmekle kalmadı, aynı zamanda rolü yeni bir aktöre devretmekle de ilgilendiğini ve Tom Holland’ı ideal halefi olarak adlandırdığını belirtti.

- Reklam -

The Mask of Zorro

Antonio Banderas Yeni Zorro Filminde Başrolü Tom Holland’a Devretmek İstiyor

Banderas’ın konuyla ilgili olarak tam açıklaması şu şekildeydi:

“Evet, yeni bir filmde oynardım. Bu olasılığı değerlendirirdim ve ‘neden olmasın ki?’ diye düşündüm. Sanırım bugünkü röportajlarda birine böyle bir şey söyledim… Zorro derlerse Anthony Hopkins’in ilk filmde yaptığını yapacağım ve meşaleyi başkasına, Tom Holland’a vereceğim dedim. Onunla Uncharted filminde oynadım ve çok enerjik ve eğlenceli olduğunu gördüm. Onda da bu rol için kıvılcım var. Neden olmasın?”

- Reklam -

Banderas’ın Uncharted filminde Holland ile çalışma deneyimine ve serideki geçmişi düşünüldüğünde, gelecekte Zorro’nun pelerinini kimin devralabileceğini düşündüğü konusunda oldukça bilgili bir bakış açısına sahip. Holland, hem Örümcek Adam üçlemesi hem de Naughty Dog’un aksiyon video oyunlarının uyarlanması ile fiziksel becerilerini göstermiş olduğu için, kılıç kullanan kanunsuzların gerektirdiği fiziksel yetenek için mükemmel bir seçim olabilir. Ancak elbette oyuncunun halihazırda bir kahramanı oynuyor olması onu böyle bir projeye iter mi bilinmiyor.

Antonio Banderas Yeni Zorro Filmi Tom Holland

Sizce de Antonio Banderas’ın istediği gibi Tom Holland’dan iyi bir Zorro olur mu? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bana kalırsa Tom Holland bu rol için uygunsuz gibi, Zorro 'yu canlandırması için yanık tenli Meksikalı tipine benzeyen birisi daha iyi olur gibi ^^ Çünkü o devirde o yörede yaşayan insan tipinin, Zorro 'da dahil bu şekilde daha gerçekçi olacağını düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Altın Dilli Mumyalar Mısır

Mısır’da Bir Mezarlıkta ‘Altın Dilli’ Mumyalar Bulundu

Give It All You Can - Resa Saffa Park

İskandinavya’dan Melodik Bir Ses: Resa Saffa Park’ın “Give It All You Can” Teklisi Yayınlandı