in

İskandinavya’dan Melodik Bir Ses: Resa Saffa Park’ın “Give It All You Can” Teklisi Yayınlandı

Norveçli sanatçı Resa Saffa Park’ın yeni teklisi “Give It All You Can” yayınlandı. Parça, dinleyicileri İskandinavya sonbaharına davet ediyor.

Give It All You Can - Resa Saffa Park
- Reklam -
- Reklam -

Norveç’in yeni nesil müzisyenlerinden Resa Saffa Park’ın imzasını taşıyan yeni tekli Give It All You Can müzikseverlerle buluştu. Eser, dinleyicileri İskandinavya topraklarına çağırıyor.

25 Kasım 2022 tarihi itibarıyla dinleyicilerle buluşan parçanın sahibi Resa Saffa Park, dünya çapında en çok İstanbul’da dinleniyor. Onu ikinci sırada Oslo ve üçüncü sırada Ankara takip ediyor.

Sahne adı Resa Saffa Park olan Theresa Frostad Eggesbø, aynı zamanda Netflix izleyicilerinin de aşina olabileceği bazı işlere sahip. Resa, Netflix’in 2015 – 2017 yılları arasında devam eden Norveç yapımı gençlik draması Skam’da ve İskandinav mitolojisine odaklanan Ragnarok dizisinde oyuncu olarak yer almıştı.

- Reklam -

25 yaşındaki Theresa Frostad Eggesbø, oyunculuğunun yanı sıra müzik kariyeriyle de isminden söz ettiriyor. Sanatçı daha önce Kids Lack Rock ’n’ Roll, Cheap Disposition, Skeleton’s Waltz ve I’ll Be Dancing gibi parçalara imza atmıştı.

Resa Saffa Park’tan Yeni Tekli: “Give It All You Can”

YouTube video

(Parçayı YouTube üzerinden dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Küçük yaşlarından itibaren Nirvana’dan caza, birçok farklı müziği dinleyerek büyüdüğünü kaydeden Resa’nın şarkıları için tek bir etiket altında tanım yapmak ise hayli güç. Sanatçının eserleri İskandinavya’nın melankolik sesleri, pop melodileri ve soul müzik arasında bir noktada konumlanıyor.

Resa Saffa Park - Give It All You Can

- Reklam -

Parçanın teması ise “birçok ihtimal arasında donup kalmak” odaklı. Resa’nın yorumuyla şarkı, “Yanlış karar vermekten ya da hata yapmaktan korkmanın, en büyük hata olan hiçbir şey yapmamakla sonuçlanabilmesi,” hakkında.

“Tüm hayatınızı etkileyecek kararlarla ilgili de olabilir, başarısız olmaktan korktuğumuz daha yaratıcı konularda da. Bir sonraki adımın ne olacağı hakkında bir bilgiye sahip olmasam da, kendime her zaman bir şeyler yapmam gerektiğini hatırlatıyorum.”

Resa Saffa Park

Give It All You Can parçasını Spotify üzerinden dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Siz Resa Saffa Park’ın yeni teklisini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antonio Banderas Yeni Zorro Filmi Tom Holland

Antonio Banderas, Olası Bir Yeni Zorro Filminde Başrolü Devretmek İsteyeceği Aktörü Açıkladı

Bilinçli Makinelere Giden Yol - Michael Wooldridge

Bilinçli Makinelere Giden Yol – Michael Wooldridge | Haftanın Kitabı #248