in

“The Dragon Prince”ın İkinci Sezonu Çok Yakında Bizlerle

Netflix’in fantastik animasyon dizisi “The Dragon Prince” ikinci sezonuyla çok yakında bizlerle olacak.

the dragon prince sezon 2
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz yıl 14 Eylül’de Netflix’te yayınlanan animasyon dizisi “The Dragon Prince” (Ejderhalar Prensi), ilk açıklandığı tarihten itibaren birçok fantastik seven izleyiciyi heyecanlandırmıştı. Bunun en önemli nedeniyse, zamanında hayli insanı mest eden Avatar: Son Hava bükücü’nün (Avatar: The Last Airbender) baş yazarı Aaron Ehasz’ın projenin başında bulunması oldu.

Çeşitli olumsuz eleştiriler alsa da birçok kişi ekranın başından tatmin olmuş şekilde ayrıldı ve bir sonraki sezonun çabucak gelmesi dileğiyle bekler oldu. Görünen o ki bekleme süresi çok kısa olacak. Çünkü paylaşılana göre, ilk sezondan sadece 5 ay sonra, 15 Şubat’ta yeni maceraya kavuşacağız.


The Dragon Prince’in ikinci sezonu 15 Şubat’ta Netflix’e geliyor!
Şimdilik yeni sezonun ne kadar uzun olacağını bilmiyoruz. İlki gibi dokuz bölümden mi oluşacak göreceğiz. Zaten bunu görmek için pek beklememize de gerek kalmayacak.

Peki siz ilk sezonu sevmiş miydiniz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yafeshan yafeshan dedi ki:

    Avatardan sonra boslukta kalmistik. Dragon Prince cok iyi gelmisti. Hasretle bekliyoruz

  2. Avatar for Kj0ric Kj0ric dedi ki:

    İlk çıktığında çizim tarzını biraz garipsedim ama izledikçe çok şirin geldi. Karakterler arasındaki bağın gittikçe kuvvetlenmesini ve fantastik ögeler gereği gittikçe epikleşen temasını çok sevdim. İkinci sezonunun da bu kadar çabuk gelmesi sevindirici bir haber. İzlemeyen herkese bir şans verin derim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

game of thrones teaser

Game of Thrones’un Final Sezonunun Hangi Gün Geleceği Yeni Bir Fragmanla Duyuruldu!

kdv indirimi

Kitap ve Dergilere KDV Muafiyeti Geliyor