in

DC Rebirth’ün Sevilen Serisi Trinty Şimdi Türkçe

Superman, Batman ve Wonder Woman üçlüsünü bir araya getiren Trinty, Yapı Kredi Yayınları aracılığıyla bizlerle.

trinity birlikte daha guclu ust
- Reklam -
- Reklam -

DC Comics’in en ünlü üç karakteri Superman, Batman ve Wonder Woman, Trinty Rebirth serisi için tekrar bir araya geliyor. Yeni 52 evreni sona erdirildiği için eski, tecrübeli ve daha yaşlı Superman geri dönüyor. Batman ve Wonder Woman ise hem paralel evrenler gerçeğini kabullenmeye hem de bu yeni Superman’i tanımaya çalışıyorlar. Derken üçünün bir arada çalışmasını gerektiren bir sorun patlak veriyor ve kahramanlarımız pelerinlerini kuşanıveriyor.

Trinty Cilt 1’in arka kapak yazısı şöyle:
trinity birlikte daha gucluDünyanın En Büyük Kahramanları İlk Kez Bi̇r Arada!

Gotham’ın koruyucusu. Metropolis’in Çelik Adam’ı. Themyscira’nın savaşçı prensesi. Batman, Superman ve Wonder Woman. Birlikte, onlar bu dünyanın gördüğü en büyük kahramanlar.

- Reklam -

Ve aralarındaki bağ sınanmak üzere, hem de hiç olmadığı kadar.

Yaşça daha büyük, daha bilge bir Superman, onların tanıdığı genç ve atılgan kahramanın yerini alırken, Batman ve Wonder Woman ruhlarını sınayacak bir güçle karşı karşıya gelir. Bu gücün adı Beyaz Merhamet ve Dünyanın En Büyük Kahramanları’nın hepsinden çok daha güçlü. Kaderin bir araya getirdiği bu üç ikon, kişisel zayıflıkları ile yüzleşmek ve aralarındaki kötülüğü yenmek için birlikte savaşmak zorunda. Eğer başarısız olurlarsa, bütün dünyayı büyük bir yıkım bekliyor.

- Reklam -

Dünyanın en efsanevi kahramanlarının yeni destanları, yazar-çizer FRANCIS MANAPUL ve süperstar bir yaratıcı ekibin hazırladığı TRINITY CİLT 1: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ ile başlıyor. DC’nin çok satan Rebirth girişiminden doğan bu epik hikâye, çizgi roman tarihinin en büyük kahramanlarının başrolde olduğu büyüleyici bir destanın başlangıcı. Bu kitap TRINITY 1-6 sayılarını bir araya getiriyor.

“… Manapul, bu efsanevi karakterlerin görkemini yakalıyor.”
-A.V. CLUB

“Cesur sayfa tasarımlarından güçlü, zarif figür çizimlerine ve inanılmaz canlı renklere kadar, Manapul formunun zirvesinde. Bu eser bizlere Manapul’un DC’nin en yetenekli sanatçılarından biri olduğunu hatırlatıyor.”
-IGN
Çevirisini Anıl Bilge‘nin, editörlüğünüyse Didem Rauf‘un üstlendiği çizgi roman 1 Şubat‘tan itibaren Yapı Kredi Yayınları aracılığıyla okurlarla buluşacak. Şimdiden keyifli serüvenler dileriz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu bir türlü bulamadım Rebirth Türkiye’ye çok geç geliyor.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ben orijinal alıyorum, roman halinde. Koleksiyon yapıyorum çünkü. :slight_smile:

  3. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    İlk cildin yazarı ve çizeri Francis Manapul olduğu için alacağım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

klon 2059 ust

Yerli Bilimkurguda Yeni Bir Ses: Klon 2059

siber zorbalik bolum 1

Tehlikeli Hâle Gelen Bir Veba: “Video Oyunlarındaki Siber Zorbalık”