in ,

Steven Spielberg, DC Comics’in Blackhawk’ını Beyaz Perdeye Getirecek

DC’nin meşhur çizgi romanlarından Blackhawk, dünyaca ünlü yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanacak.

Steven Spielberg, DC Comics Blackhawk Beyaz Perde
- Reklam -
- Reklam -

Steven Spielberg çizgi roman severleri heyecanlandıracak bir uyarlamayla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Deadline’ın haberine göre Warner Bros. ve DC Entertainment, Steven Spielberg’ün II. Dünya Savaşı aksiyon-macera kahramanı Blackhawk ile uğraştığını duyurdu. Senaryosu David Koepp’in ellerinde şekil bulan Blackhawk, Spielberg‘ün yapımcılık firması Amblin Entertainment tarafından Warner Bros. için geliştiriliyor.

Blackhawk, 1940’lı yılların başından 1956 yılına kadar Quality Comics tarafından basıldı ve sonrasında DC bünyesine katıldı. Blackhawk serisi Bob Powell ve Will Eisner’ın katkılarıyla Chuck Cuidera tarafından yaratıldı. Bu seride Blackhawk, gizemli bir lider tarafından yönetilen II. Dünya Savaşı’nda küçük bir pilot takımıdır. Çizgi romanda, operasyonlar Blackhawk Adası ve Axis kuvvetleri olarak bilinen gizli bir üs tarafından yönetiliyor. Bu hikaye popülerliği boyunca en çok satan çizgi romanlardan olmuştur.

Bu uyarlama ile ilgili Warner Bros. Pictures Group başkanı Toby Emmerich şunları söyledi:

- Reklam -

“Steven Spielberg’ün son adımının arkasındaki stüdyo olmaktan gurur duyuyoruz ve bu yeni macerada onunla tekrar çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Blackhawk’ın Dünya genelindeki film izleyicileriyle tanışmasını görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Spielberg su sözleri ekledi:

- Reklam -

“Ready Player One’ı ekrana getirmek için Warner Bros.’daki ekiple çalışmak harika bir şeydi. Yaptıkları her şeye bir tutku ve profesyonellik karışımıyla yaklaşıyorlar ve bu türde muazzam bir tarihe sahipler. Onlarla Blackhawk’ta yeniden buluşmaktan heyecan duyuyorum.”

Bu esnada Spielberg, bir sonraki filmi Indiana Jones 5’i hazırlamaya devam ediyor, bir yandan da West Side Story’nin bir versiyonunu geliştiriyor. Şimdi de bir İkinci Dünya Savaşı filmiyle karşımıza çıkacak. Biz Spielberg’ün ellerinden böyle bir Blackhawk uyarlaması görmek için sabırsızlanıyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for darlyopus darlyopus dedi ki:

    Tebrikler, bir sıkımlık diş macunu kazandınız! :slight_smile:

    macun

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Genius 3. Sezon - Mary Shelley

Genius, Üçüncü Sezonunda Mary Shelley’i Ağırlayacak!

geralt of rivia by yamaorce

The Witcher Dizisini 2020’den Önce Beklemeyin