in

Behzat Ç. Setinden İlk Görüntüler: Amirimiz Görüldü!

Ekranlara tekrar dönüşüyle oldukça heyecan yaratan Behzat Ç. dizisi set çekimlerinden yeni bir video geldi.

Behzat Ç.
- Reklam -
- Reklam -

Türk ekranlarının en sevilen karakterlerinden biri olan Behzat Ç.‘nin çekimleri başladı. Uzun süredir merakla beklenen, ilk duyurulduğu zaman acaba hangi kanalda çıkacak diye çokça konuştuğumuz ve nihayetinde BluTV‘de yayımlanacak olan dizi, setten gelen yeni bir set çekimi videosuyla karşımızda.

Twitter üzerinden “Geliyoz la!” açıklamasıyla paylaşılan video şu şekilde:

https://twitter.com/ankarayazifilm/status/1129388009336573953

Görüntülerde Behzat amirimizi Sokakbaşı meyhanesinde içerken görüyoruz. Görüntülerden pek bir şey anlaşılmasa da o tanıdık ismi tanıdık bir yerde görmek bile mutlu olmamıza yetti.

- Reklam -

Şu an kesin çıkış tarihi net şekilde bilinmese de eski kadrodan Ercüment Çözer karakteriyle oldukça sevilen Nejat İşler’i ve Esra rolünü canlandıran Canan Ergüder’in Behzat’ın hayali şeklinde geri döneceğini biliyoruz. Dizinin yeni savcısı ise “Bizimkiler” dizisinin Ali’si rolüyle hafızalara kazınan Atılay Uluışık olacak. Ertuğrul Şakar’ın da ekibinde yer alacağı dizide Ahu Türkpençe ile Güven Kıraç da kadrodaki diğer isimler olacak. Önceki sezonların sevilen karakterlerinden Harun, Akbaba ve Eda’yı ise ne yazık ki listede göremiyoruz.

- Reklam -

15 Mayıs’ta çekimlerine başlanan “Behzat Ç.”nin yeni sezonu 40’ar dakikalık 9 bölümden oluşacak. Senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda serinin önceki dizi ve filmlerinden hatırladığımız Serdar Akar olacak.


Behzat Ç. Dizisine Yeni İsimler Katılıyor

Merakla Beklenen Behzat Ç. Dizisinden İlk Fragman Geldi!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

His Dark Materials

Philip Pullman’ın Kült Fantastik Serisi His Dark Materials Uyarlamasından Yeni Fragman

Servet-i Fünûn Dergisi

Servet-i Fünûn Dergisinin Veri Tabanı Dijital Ortama Aktarıldı