in

Disney+’a Gelecek Loki Dizisinin Bölüm Sayısı Belli Oldu

Loki karakterini hakkını vererek canlandıran Tom Hiddleston’dan diziyle ilgili bazı açıklamalar geldi. Ayrıca dizinin kaç bölümden oluşacağı da belli oldu.

Loki Disney+
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Infinity War’da ölümüne şahit olsak da Endgame, Loki karakterini başka yapımlarda da göreceğimizin sinyalini vermişti. Dizi duyurulduğunda da kaç bölüm olacağı gibi detayları merak etmeye başladık. Daha önce WandaVision ve The Falcon and The Winter Soldier yapımlarının 6 bölüm olacağı söylenmişti. Oyuncunun açıklamasına göre Loki de 6 bölümlük mini dizi halinde bizlerle buluşacak. Üç dizinin de aynı uzunlukta olması, Disney+’ın tüm Marvel dizilerinin mini dizi olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

Avengers: Endgame’deki geriye dönüşlerde Loki’yi Tesseract’le kaçarken görmüştük. Marvel’ın başkanı Kevin Feige, San Diego Comic Con 2019’da dizide göreceğimiz Loki’nin Endgame’de göreceğimiz hali olduğunu söylemişti. Hikâye, Loki’nin insanlık tarihi boyunca yaptığı yolculuğu ve önemli olaylara etkisi etrafında şekillenecek.

Loki Tom Hiddleston

- Reklam -

Tom Hiddleston başka projelerle de meşgul. Rol alacağı tiyatro oyunu Betrayal hakkında konuşurken Loki’yi dokuz yıldır canlandırıyor olmasına rağmen yeni dizi için duyduğu heyecandan da bahsetti. Loki’nin vereceği yeni mücadeleleri olacağını ve zorlu rakiplerle karşılaşacağını da söyledi. Dizinin, tarihin farklı dönemlerinde geçeceğini göz önünde bulundurursak daha önce Marvel filmlerinde görmediğimiz karakterleri görmemizin de mümkün olduğunu düşünebiliriz.

Dizi, ilk izlenime göre aksiyon sahnelerinden ibaret olmaktan çok daha fazlasını içerecek ve bizi bol bol kültürel göndermelerle etkileyecek gibi görünüyor. Dizinin tadı damağımızda kalırsa, altı bölüm bize yetmeyebilir.

- Reklam -

loki tesseract

Sizce Marvel’ın “altı bölümlük dizi” politikası yerinde bir karar mı yoksa gerçekten de hayranları tatmin etmeyecek kadar kısa mı? Bunun etkilerini Disney+ yayına başladığında görecek olsak da fikirlerinizi şimdiden Kayıp Rıhtım Forum’da bekliyoruz!


* Marvel’ın Yeni Dizilerinden WandaVision Hakkında Bildiğimiz Her Şey

* Avengers Filmleri Esnasında Çoklu Evren’deki Kaosu Thanos mu Başlattı?

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Genji Monogatari - Dünya Tarihinin İlk Romanı

Dünya Tarihinin İlk Romanı: Genji Monogatari

Karşılaştırmalı Filmler: The Time Machine

H.G. Wells Uyarlaması “The Time Machine” Filmleri Karşı Karşıya: Hangisi Daha İyi?