in ,

Amazon’dan “God of War” Dizisine Yeşil Işık: Yapımın Başında Zaman Çarkı Uyarlamasından Rafe Judkins Var

God of War dizisi için Amazon Prime Video’dan onay geldi. Sony’nin ünlü oyun serisi, Zaman Çarkı uyarlamasını da ekrana taşıyan Rafe Judkins ile geliyor.

God of War Dizisi Amazon Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

God of War dizisi için hazırlıklar başladı. Amazon Prime Video, ünlü oyun serisinin ekran uyarlamasında resmi siparişi verdi.

İlk defa 2005 yılında Sony’nin Santa Monica Studio’sunda yaratılan God of War oyunu, yıllar içerisinde devasa bir markaya dönüştü ve PlayStation platformunun amiral gemisi oldu. Çizgi romanlara, romanlara ve müziklere de uyarlanan seri; şimdi Amazon Prime Video tarafından ekrana taşınıyor.

Adaptasyonun yolda olduğu haberi, ilk olarak geçen mart ayında okurlarla paylaşılmıştı. Şimdi ise dizinin yürütücüsü ve yapım ekibi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

- Reklam -

God of War Ragnarök Oynanis

2018’deki oyunla birlikte yeni bir boyut kazanan, geçen aylarda çıkan Ragnarök ile de rüzgârı iyice arkasına alan oyun markası macerasına Amazon Prime Video ekranlarında devam edecek.

God of War Dizisi “Zaman Çarkı” Uyarlamasını Gerçekleştiren Rafe Judkins’e Emanet Edildi

Live-action formatında geliştirilecek dizinin yaratıcı ekibinde Amazon için tanıdık isimler yer alacak. Robert Jordan’ın ünlü epik fantazi destanı Zaman Çarkı (The Wheel of Time) serisini ekrana taşıyan Rafe Judkins, God of War projesinin başına geçiyor. The Expanse ile tanınan Mark Fergus ve Hawk Ostby ise dizide senarist ve yönetici yapımcı olarak yer alacak.

Sony Pictures Television Studios başkanı Katherine Pope uyarlamaya dair şöyle konuştu:

“Bu güzel ve yürek burkan oyunu birinci sınıf bir live-action dizisine uyarlamak için Amazon Studios’taki arkadaşlarımız ve PlayStation Productions’taki ortaklarımızla birlikte çalışmaktan çok gururlu ve heyecanlıyız. Rafe, Mark ve Hawk, Kratos’un kadim mitolojik yolculuğunu takip eden bir dizi hazırlıyorlar.”

God of War Dizisi Amazon

Amazon Studios’un küresel televizyon başkanı Vernon Sanders, “God of War, devasa ve etkileyici dünyası kadar zengin hikâye anlatımıyla da küresel çapta müşterilerimizi büyüleyeceğine inandığımız, ilgi çekici ve karaktar odaklı bir seri,” ifadesini kullanıyor.

- Reklam -

PlayStation Productions Başkanı Asad Qizilbash ise şunları kaydediyor:

“God of War, PlayStation’ın en çok ödül alan video oyun serilerinden birisi. Bu neden sevgili serimizi hayranlara ve yeni izleyicilere cesur ve özgün bir şekilde sunmak için Sony Pictures Television ve Amazon Studios ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz.”

Serinin son oyunu Ragnarök, The Game Awards 2022 etkinliğinde birçok kategoride ödüle layık görüldü.

God of War Dizisi Amazon Prime Video Uyarlama

Oyundaki ikonik karakter Kratos’u kimin canlandıracağı ve dizinin ne zaman yayına gireceği gibi detaylar ise şimdilik bilinmiyor.

Uyarlama ve yapım ekibi hakkında sizin görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, Google Haberler üzerinden de bizleri takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Eyvahlar olsun. Bir katliama daha tanıklık edeceğiz desenize.

  2. Avatar for Vordue Vordue dedi ki:

    Geçmiş olsun God of War Severler :smile: Şu Rafe i bir ihtimal WoT tan çekip de şu projeye getirdik deseler keşke :pray:.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kont Drakula Genetik Analiz

Kazıklı Voyvoda’ya Ait 550 Yıllık Genetik İzler Araştırılıyor: “Kont Drakula” Hakkında Yeni İpuçları Ortaya Çıkabilir

scream 6 tanitim fragman

Çığlık 6’dan İlk Tanıtım Fragmanı: Scream Serisi Yolculuğuna Yeni Filmiyle Devam Ediyor