in ,

The Umbrella Academy’nin Yaratıcısı, Ünlü Aksiyon Rol Yapma Oyunu “Horizon Zero Dawn”ı Diziye Uyarlıyor

Horizon Zero Dawn dizi oluyor. Dünyaca ünlü aksiyon rol yapma oyunu, The Umbrella Academy’nin yaratıcısı Steve Blackman tarafından Netflix’e uyarlanıyor.

Horizon Zero Dawn dizi netflix
- Reklam -
- Reklam -

Horizon Zero Dawn dizi uyarlaması için çalışmalar başladı. The Umbrella Academy dizisinin yaratıcısı Steve Blackman, şimdi de ünlü aksiyon rol yapma oyununu televizyona uyarlamaya hazırlanıyor.

The Umbrella Academy’nin yaratıcısı Steve Blackman, çizgi roman serisi uyarlaması sona ermek üzereyken, Horizon Zero Dawn’ın başına geçerek Netflix ile çalışmaya devam edecek. Guerrilla Games tarafından geliştirilen Horizon Zero Dawn, yükselen robotik varlıklar tarafından istila edilmiş kıyamet sonrası Amerika’da dolaşan Aloy adında bir yabancının maceralarını konu ediniyordu. Aloy, bu tehlikeli makinelerle mücadele ederken geçmişinin gizemini ortaya çıkarmak ve robotik tehdide son vermek için yola koyulur.

Steve Blackman, The Umbrella Academy’nin 4. ve final sezonu için Netflix Tudum’a verdiği  demeçte, Horizon Zero Dawn’ın Netflix uyarlamasına katıldığı ortaya çıktı. Oyunu bir gösteriye uyarlamak için ona neyin ilham verdiğini, toplumun dışında var olan, ancak toplum dışında bulunan ve benzer bir başarıyı The Umbrella Academy’ye yakalamayı umduğu, ilişkilendirilebilir ancak yabancı karakterlere çekildiğini anlatıyor.

- Reklam -

Horizon Zero Dawn dizisi netflix

The Umbrella Academy Yaratıcısı Steve Blackman: “Horizon Zero Dawn Harika Karakterlere Sahip”

Blackman, yeni uyarlama ile ilgili şunları söyledi:

“Karakter ve dünya inşa etme perspektifinden bakıldığında, net bir çizgi var: Temelli ve ilişkilendirilebilir ancak kenarda var olan karakterlere yöneliyorum. Bir uygunluk ve yapı dünyasında yerlerini bulmak için mücadele eden aykırı değerler. Tüm hikâyelerim, beklentileri yıkmak ve bildiğimizi düşündüğümüz dünyalara bakmanın yeni bir yolunu bulmak için çabalıyor. Horizon Zero Dawn, oyun dünyasının sıradan insanlarında pek görülmeyen harika karakterlere sahip ve son derece iyi hazırlanmış bir oyun. Guerrilla Games, kendilerini unutulmaya doğru bir çarpışma rotasında bulan insan ve makineden oluşan inanılmaz derecede canlı bir dünya yarattı. Oradaki insanların kurtuluşları, dünyayı kurtarmanın anahtarı olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan Aloy adında genç bir kadın savaşçı şeklinde geliyor. Aloy hikâyemizde ana karakter olacak, en azından bunu söyleyebilirim Bu konudaki senaryo ortağım Michelle Lovretta ve ben, bu olağanüstü oyunu her türden izleyici için bir diziye uyarayacak olmaktan heyecan duyuyoruz.”

- Reklam -

Horizon Zero Dawn dizi netflix

Şu an için dizide kimlerin yer alacağı veya çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi bilgiler netleşmiş değil.

Horizon Zero Dawn’ın diziye uyarlanacak olması konusunda sizler nasıl düşünüyorsunuz? İşin başında The Umbrella Academy’nin yaratıcısının yer alması sizce doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Verge

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kankurutan: Mandragola - Niccolo Machiavelli

Niccolo Machiavelli’nin Ünlü Komedyası “Kankurutan: Mandragola” Okurla Buluşuyor

J.K. Rowling Harry Potter Buluşmasına Neden Katılmadı?

J.K. Rowling, Harry Potter: Return to Hogwarts’ta Neden Yer Almadığını Açıkladı: “Katılmak İstemedim”