in

Jeff Bezos’tan Yüzüklerin Efendisi Dizi Yapımcılarına Övgü: “Beni Takmadığınız için Teşekkür Ederim”

Jeff Bezos, yeni Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power’ın yaratıcılarına teşekkür etti. Amazon’un sahibi, ortaya çıkan işten memnun.

jeff bezos the rings of power
- Reklam -
- Reklam -

Jeff Bezos, Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen The Rings of Power için dizinin yapımcılarına teşekkür etti. Amazon kurucusu, Güç Yüzükleri galasında dizinin başında bulunan isimlere, bazı önerilerini dinlemedikleri ve kendi bildiklerini yaptıkları için teşekkür etti.

Amazon Studios’un tüm zamanların en pahalı televizyon prodüksiyonu olan sinematik dizisi, hayranları J.R.R. Tolkien’in Orta Dünya’sının İkinci Çağı’na götürüyor. Peter Jackson’ın yönettiği Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinin çok öncesini konu alan Güç Yüzükleri, Sauron’un ilk iktidar yükselişiyle mücadele ederken, Elrond ve Galadriel gibi tanınmış karakterlerin yanı sıra pek çok tanıdık olmayan yeni yüzün macerasını da izleyicilerle buluşturuyor.

Toplamda 8 bölümden oluşacak olan ilk sezonun ilk 2 bölümü, 2 Eylül’de başladı. Diziye olumlu yorumlar gelse de, olumsuz yorumlar da fazlaca yapıldı. Özellikle olumsuz yorumların bolca bulunduğu yapım için Amazon, bünyesindeki yorum özelliğini bir süreliğine askıya aldı.

- Reklam -
Jeff Bezos yüzüklerin efendisi
(Soldan sağa) Rosemary Tolkien, Michael Tolkien, Jeff Bezos, McKay, Jennifer Salke, J.D. Payne

Amazon’un eski CEO’su ve kurucusu Jeff Bezos da, Londra’daki Leicester Square Odeon Luxe’da düzenlenen dünya galası sırasında bir konuşma gerçekleştirdi. Bu uyarlamayı gerçekleştirmenin hayallerinden biri olduğunu dile getiren Bezos, tıpkı kendisi gibi bu evrenin hayranı olan oğlunun kendisine “Baba, lütfen bunu mahvetme,” dediğini söyledi. Amazon’un kurucusu ayrıca The Rings of Power’ın yapımcıları Patrick McKay ve J.D. Payne’in söylediği bazı şeyleri dinlemedikleri için kendilerine teşekkür etti.

Jeff Bezos, The Rings of Power Yapımcılarına Gerekli Noktalarda Kendisini Görmezden Geldikleri için Teşekkür Etti

“Her baş yapımcının hayali, Yönetim Kurulu Başkanı’ndan erken dönem senaryoları ve kurguları hakkında notlar almaktır. Her ikinize de yardımı dokunduğunda beni dinlediğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Fakat en çok da beni tam olarak doğru zamanlarda görmezden geldiğiniz için teşekkür etmem gerekiyor.”

Bezos aynı zamanda 20 yıldır birlikte çalışmalarına rağmen adları pek de göz önünde bulunmayan ikilinin seçimine dair gelen eleştirileri de yanıtladı.

“Verdiğimiz en iyi kararlardan birinin, bu nispeten bilinmeyen takıma güvenmek olduğunu gördük çünkü özel bir şey gördük.”

- Reklam -

the rings of power inceleme

Bezos’ın şakayla karışık konuşmasının ardında söylediği bu cümleler, yapımcılara ne kadar güvendiğine de işaret ediyor. The Rings of Power da HBO dizisi House of the Dragon ile neredeyse benzer bir tarihte yayına başladı. Her iki dizinin de ilk sezonu tamamlandığında, hangisinin daha iyi olduğu ortaya çıkacak.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin yayınlanan ilk iki bölümünü sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Chinga Chinga dedi ki:

    Zeki adam şu Bezos. Bir yandan ticari olarak yatırım yaptığı işi olumlu gösterip reklamını yaparken, öteki yandan “beni dinlemediler, bu yüzden kötü oldu” demeye getiriyor aynı cümle içerisinde. Ben en azından böyle anladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avrupa yakası test quiz

Bir Döneme Damga Vuran “Avrupa Yakası” Dizisini Ne Kadar İyi Hatırlıyorsunuz?

kız kulesi restorasyon yıkım

Restorasyon Sırasında ‘Söküldüğü’ İddia Edilen Kız Kulesi Hakkında Açıklama: “Her Gördüğünüze İnanmayın”