in ,

İsveç Vampir Masalı “Let the Right One In” Uyarlaması Showtime Dizisinden Fragman

Let the Right One In yayınlandı. Ünlü vampir romanı, yeni uyarlamasında dizi formatında izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Let the Right One In fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Let the Right One In fragmanı görücüye çıktı. Yeni bir adaptasyonla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan vampir romanı, İsveçli yazar John Ajvide Lindqvist tarafından kaleme alınmıştı. Dizi adaptasyonu Showtime kanalında yayınlanacak.

2021 yılının mart ayında dizi uyarlamasının yapılacağı kesinleşen Let the Right One In’den ilk fragman yayınlandı.

John Ajvide Lindqvist’in ilk baskısını 2004 yılında yayımlanan vampir romanı, daha önce iki defa sinemaya adapte edilmişti. 2008 tarihli İsveç yapımı ilk uyarlamanın başrollerinde Kåre Hedebrant ve Lina Leandersson yer almış, yönetmenlik ise Tomas Alfredson imzalarını taşımıştı. İkinci uyarlama ise 2010’da Matt Reeves tarafından ABD için yapıldı. Let Me In adını alan yapımda Kodi Smit-McPhee, Chloë Grace Moretz ve Richard Jenkins isimleri başrolleri paylaştı. Amerikan yapımı, çoğu eleştirmen ve izleyiciye göre orijinalinin gerisinde anılarak hafızalarda yer edindi.

- Reklam -

Şimdi ise Showtime kült vampir romanına yeni bir bakış sunmaya hazırlanıyor.

Let the Right One In Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Haftalık olarak Showtime üzerinden yayınlanacak dizinin ilk sezonu toplam 10 bölüm sürecek.

Let the Right One In fragmanı, 10 yıl önce vampire dönüşen kızı Eleanor’a en iyi hayatı sunmaya çalışan Mark’ı ekrana taşıyor. 12 yaşında ölüme/ölümsüzlüğe tutsak edilen Eleanor, babası onun için gerekli olan kanı sağlarken yalnızca geceleri ortaya çıkabiliyor. Dizi, orijinal kitabın konusuna sadık bir çizgi takip ederken vampir irfanına da yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

Let the Right One In fragmanı showtime vampir

- Reklam -

Daha önce Penny Dreadful’da çalışmış olan Andrew Hinderaker, dizinin baş yapımcısı, yürütücü yapımcısı ve yazarı olarak görev yapıyor. Seith Mann, Let the Right One In’in birkaç bölümünü yönetecek ve Marty Adelstein, Becky Clements ve Alissa Bachner ile ortak yapımcılık görevini üstlenecek.

Başrollerini Demian Bichir, Madison Taylor Baez ve Anika Noni Rose’un paylaştığı yapımda ayrıca Anika Noni Rose (Power), Grace Gummer (Mr. Robot), Kevin Carroll (Snowfall), Ian Foreman (Merry Wish-Mas), Jacob Buster (Colony) ve Nick Stahl gibi isimler rol alıyor.

Let the Right One In dizisi, Cadılar Bayramı ayında yayına başlayacak. Yapımın ilk bölümü 7 Ekim 2022 tarihinde Showtime’da gösterilecek.

Let the Right One In fragmanı showtime

Siz yeni Let the Right One In uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizi için beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Midnight Club yeni fragman

The Haunting Serisinin Yaratıcısı Mike Flanagan’ın Yeni Korku Dizisi “The Midnight Club”tan Fragman

Eflatun Koza - Cahide Birgül

Cahide Birgül’ün Son Romanı “Eflatun Koza” Yeniden Okurla Buluşuyor