in ,

Leyla ile Mecnun’un Yeni Sezonundan İlk Görüntüler | VİDEO

Leyla ile Mecnun dizisinden ilk set görüntüleri yayınlandı. Exxen’in geri getirdiği sevilen yapımda çekimler başladı.

Leyla ile Mecnun Set Görüntüleri izle exxen
- Reklam -
- Reklam -

Leyla ile Mecnun dizisi prodüksiyon aşamasına geçti. Exxen adlı dijital yayın platformunda yeniden hayat bulacak olan absürt komedi yapımı, yıllar sonra tekrar izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Kanal, yeni yapımı için set görüntülerini içeren eğlenceli bir video yayınladı.

Son dönemlerde eski dizi ve filmlerin geri dönüşleri giderek sık yaşanmaya başladı. Kimisi bütün evrenini sıfırlayarak yepyeni senaryolar ve oyuncularla geliyor, kimileri maceraya kaldığı yerden devam ediyor, kimileri ise öncül hikâyeleri anlatıyor. Bu noktada, hem yaratıcı kadrosunu hem de ana oyuncu kadrosunu koruyarak geri dönmeyi başarabilen yapım sayısı bir hayli az. Exxen’in yeni Leyla ile Mecnun’u da sonuncu kategoriye giriyor.

Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü’yü, senaryo ekibinin başında Burak Aksak’ı göreceğimiz dizi; oyuncu kadrosu açısından da ana isimlerini bir araya getirmeyi başarıyor.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun Set Görüntüleri izle exxen

Ali Atay (Mecnun), Serkan Keskin (İsmail Abi), Osman Sonant (Yavuz), Ahmet Mümtaz Taylan (İskender) ve Cengiz Bozkurt (Erdal Bakkal) aynı rollerle izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizinin 5. Leyla’sı ise Deniz Işın olacak. Atiye ve Masumiyet yapımları ile tanınan 1992 doğumlu aktris, ikonik rolü canlandıran yeni isim olarak ekrana çıkacak.

Leyla ile Mecnun Yeni Sezon İlk Görüntüler | İZLE

Exxen, dün YouTube hesabında, “Kendi çölünde kaybolanların hikayesi Leyla ile Mecnun yakında Exxen’de!” cümlesiyle paylaştığı 1 dakika 46 saniyelik videoda ekibi yeniden bir arada görüyoruz.

YouTube video

Geri döneceğine dair ilk haberler ortaya çıktığında büyük bir heyecan yaratan Leyla ile Mecnun dizisi, Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’le resmi anlaşmayı geçen haftalarda imzalamıştı. İlk başlarda Ahmet Mümtaz Taylan, “tam kadro” geri dönmenin öneminden bahsetmiş, sonrasında Cengiz Bozkurt’un da ikna edilmesiyle işler yoluna girmişti. Nihayetinde şu ana dek 3 sezon ve 104 bölüm boyunca yayında kalan yapım; yeni bir sezonu yeni bir kanalda karşılamaya hazır hale gelmişti.

- Reklam -

İlk olarak 2011 yılında TRT 1 ekranlarında yayına başlayan yapım 2014’te final yapmıştı. Şimdi aradan geçen 7 yılın ardından seri yeni yuvasında maceraya kaldığı yerden devam edecek.

leyla ile mecnun yeni set

“Leyla ile Mecnun yeni sezon ne zaman yayınlanacak?” sorusu ise henüz yanıt bulabilmiş değil. Ancak tahminler 2021 bitmeden diziye kavuşacağımız yönünde.

Sizin yeni bölümlerden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ultimate Universe Loki

Loki: Ultimate Evreni’ni Kaosa Sürükleyen Karakter

Ayı Teddy Dizi ted peacock

Ayı Teddy Dizi Oluyor: Ted, Peacock Ekranlarına Geliyor