in

Leyla ile Mecnun Dizisi Tam Kadro Geri Dönüyor

Leyla ile Mecnun dizisi tam kadro geri dönüyor. Cengiz Bozkurt’un da ikna edilmesi ile sevilen yapım eksiksiz bir şekilde sete girecek.

leyla ile mecnun dizisi tam kadro
- Reklam -
- Reklam -

Bir dönem dillerden düşmeyen televizyon dizisi Leyla ile Mecnun geri dönüyor. Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’de başlayacağı öne sürülen yapım, bütün ana oyuncularını kadrosuna katmayı başardı. Son olarak dizide Erdal Bakkal karakterine hayat veren Cengiz Bozkurt’un da ikna edildiği ileri sürüldü.

2011 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 3 sezonda 104 bölüm ile kendisine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi toplayan Leyla ile Mecnun yeniden çekiliyor. Devam kararı hakkındaki ilk haberler geçen mart ayında çıkmıştı. Ardından yapımda İskender’i oynayan Ahmet Mümtaz Taylan, “haberlerde doğruluk payı olduğunu” ancak “aynı kadro olmazsa işlerinin zor olacağını” ifade etmişti.

Leyla ile Mecnun Exxen

- Reklam -

Şimdi ise Taylan’ın kadro dileği gerçekleşmiş durumda. Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümleri için çekimler tam kadro ile tekrar başlayacak. Dizinin başında ise yönetmen olarak yine Onur Ünlü’yü göreceğiz.

Leyla ile Mecnun Dizisi Söylenti Olmaktan Çıktı: Tam Kadro Geri Dönüyorlar

Şu sıralar pek çok eski yapımın yeniden çevrimi ya da devam bölümlerinin geldiği aşikâr. Exxen de son olarak Sihirli Annem dizisini yeni oyuncularla tekrar izleyici ile buluşturması ile gündeme gelmişti.

Şimdi ise Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür ve Osman Sonant gibi oyuncuları kadrosunda barındıran Leyla ile Mecnun geri dönüyor. Haberi doğrulayan isim dizinin önemli rollerinden birisini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Benim İstanbul’um adlı programa katılan Taylan, yapımın yakında prodüksiyon sürecine başlayacağını doğruladı.

Programın moderatörü Aslı Öymen’in, “Leyla ile Mecnun çekiliyor mu gerçekten, söylenti olmaktan çıktı mı?” sorusunu cevaplayan Taylan, hayranları heyecanlandırmayı başardı.

“Söylenti olmaktan çıktı artık. İki saat önce Onur Ünlü ile konuştuk. Çekime başlayacağımız tarihi söyledi bana,” ifadelerini kullanan Taylan, aynı ekibin tekrar bir araya geldiğini de müjdeledi.

Leyla ile Mecnun Exxen

- Reklam -

Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü’nün, senarist koltuğunda ise Burak Aksak’ın yer aldığı yapım için Taylan’ın son sözleri şöyle oldu:

“Aynı ekip bir araya gelmeseydi yapılmaması gereken bir şeydi zaten. Geldiği için yapıyoruz. Yoksa bir tane bile eksiği kaldıracak durum değildir.”

Taylan, bununla birlikte dizi çekimlerine önümüzdeki haziran ayında başlanacağını da söyledi.

Son zamanlarda ana kadronun geri dönmesi için ciddi bir çalışmanın yürütüldüğü biliniyordu. Cengiz Bozkurt’un da ikna edilen oyuncular arasına katılması ile Leyla ile Mecnun eksiksiz olarak geri döneceği kesinleşmiş oldu.

Siz bu geri dönüş hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Global

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Love Death and Robots inceleme

Love, Death & Robots 2. Sezon İncelemesi: Beklenmedik Hayal Kırıklığı

uzay çöpü avrupa uzay ajansı esa

Avrupa Uzay Ajansı Temizlik Görevinde: Uzay Çöpleri için Hedef 2025