in ,

Locke & Key Dizisinin Resmi Fragmanı Yayınlandı

Stephen King’in oğlu Joe Hill’in kaleme aldığı çizgi roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi “Locke & Key” için resmi fragman paylaşıldı.

Netflix Locke & Key
- Reklam -
- Reklam -

Joe Hill ve Gabriel Rodriguez’in meşhur çizgi roman serisinden uyarlanan yeni Netflix dizisi Locke & Key için resmi fragman nihayet yayınlandı.

Çok satan çizgi romanlardan uyarlanan Locke & Key, babalarının öldürülmesinin ardından ata yadigârı evlerine taşınan üç kardeşin macerasını konu ediniyor. Taşındıkları evin içerisinde babalarının ölümüyle alakalı olabilecek büyülü bazı anahtarlar buluyorlar. Bu anahtarları ve onların kendilerine has güçlerini keşfederken gizemli bir şeytanı da uyandırıyorlar. Çizgi romanın tanımında “içinden geçmeye cesaret edenleri dönüştüren kapılara sahip ev” olarak dile getirilen bu evde, başka fantastik sürprizler de mevcut.

Fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Locke & Key | Fragman

YouTube video

Merakla Beklenen Locke & Key Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizide Nina Locke rolünde Darby Stanchfield, Bode Locke rolünde IT ve IT 2’de oynayan Jackson Robert Scott, Tyler Locke rolünde Connor Jessup, Kinsey Locke rolünde Emilia Jones, Javi rolünde Kevin Alves ve Rendell Locke rolünde ise Bill Heck yer alacak.

Çizgi roman serisinin yaratıcılarından biri olan Joe Hill’in dizide de senarist ve sorumlu olarak yer aldığını hatırlatalım. Kendisine senarist koltuğunda Meredith Averill, Carlton Cuse, Aron Eli Coleite ve Elizabeth Ann Phang eşlik ediyor. Joe Hill’in dizi kadrosunda da yer alması olumlu olmakla birlikte nasıl bir etki yaratacağını yayınlandıktan sonra öğrenebileceğiz.

Netflix Locke & Key Poster

- Reklam -

Locke & Key 1. sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak. Her iki bölüm bir yönetmen tarafından yönetilecek. Yani dizi toplamda 5 ayrı yönetmen tarafından çekilmiş durumda. Yönetmen isimleri ise şöyle: Michael Morris, Vincenzo Natali, Tim Southam, Mark Tonderai ve Dawn Wilkinson.

Çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, 7 Şubat 2020’de alışık olduğumuz şekilde tüm bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce çizgi romanı iyi bir şekilde ekrana yansıtabilecekler mi? Yoksa Netflix’in iptal edilen bir başka çizgi roman uyarlaması Daybreak ile aynı kaderi mi paylaşacak?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian 1. Sezon İncelemesi: Star Wars’un Köklerine Dönüyoruz

* Yüzüklerin Efendisi Dizisine Yeni Bir Game of Thrones Oyuncusu Daha Katıldı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uçan Daire

Seçkide 126. Sayı: “Uçan Daire Öyküleri”

50 Metrekare

50 Metrekare: Netflix Türkiye’nin Komedi Dizisi Yolda