in

Mel Gibson, Yeni John Wick Dizisi “The Continental”ın Kadrosunda

Mel Gibson, The Continental dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. John Wick evreninde geçecek yapımda yeni detaylar belli oldu.

Mel Gibson Yeni John Wick Dizisi The Continental
- Reklam -
- Reklam -

Mel Gibson, The Continental dizisi oyuncu kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu, John Wick evreninde geçecek ve merakla beklenen yapımda Cormac adlı bir karakteri canlandıracak.

İlk olarak 2019 yılında duyurulan ve John Wick evrenini daha da genişleteceği anlaşılan The Continental, hem maceranın öncesini konu alacak hem de serinin popüler karakterlerinin orijin hikâyelerine odaklanacak. Şu anlık her biri 90 dakikalık 3 bölümden oluşacağı söylenen dizi, The High Table (Yüksek Şura) tarafından işletilen ve kontrol edilen ünlü suikastçı otelinin kökenine daha yakından bir bakış atma fırsatı tanıyacak.

The Continental, 70’lerin sonlarında otelin kontrolünü ele geçiren Ian McShane’in canlandırdığı Winston Scott’ının daha genç bir versiyonuna odaklanacak. Şimdilik genç Winston’ı kimin oynayacağı konusunda herhangi bir isim açıklanmadı fakat McShane’nin dizinin dış seslendirmesinde yer alabileceği belirtiliyor.

- Reklam -

Deadline’ın yazdığı son habere göre Lionsgate ve Starz, Mel Gibson ile üç bölümlük dizide Cormac adlı bir karakteri canlandırması için anlaştı. Şu anlık farklı bir ayrıntı verilmedi. Film serisinin başrolü olan Keanu Reeves’in The Continental’de yer alması beklenmiyor. Yine de daha önce konuk oyuncu olarak katılabileceği belirtilmişti. Reeves, John Wick’in yaratıcısı Derek Kolstad ile birlikte baş yapımcı olarak dizide yer alabilir.

Mel Gibson, The Continental Dizisi Oyuncu Kadrosuna Katılan İlk İsim Oldu

The Continental john wick mel gibson

Greg Coolidge ve Kirk Ward, dizisinin yazarları ve baş sorumluları olarak olarak görev yapacak. Thunder Road Pictures’dan Basil Iwanyk ve Erica Lee ile Chad Stahelski, David Leitch, Shawn Simmons, Paul Wernick ve Rhett Reese ise yürütücü yapımcılık görevlerinde yer alacaklar. Book of Eli’nin yönetmeni Albert Hughes, dizinin üç bölümünden ikisini yönetecek.

- Reklam -

George Miller’ın Mad Max filmlerinde ve Richard Donner’ın Cehennem Silahı serisinde rol alan ve dünya çapında bir şöhret edinen Mel Gibson, 1995 yapımı Cesur Yürek (Braveheart) ile En İyi Yönetmen ve En İyi Film Oscar’ını da kazandı. 2004 yılında çektiği İsa Mesih’in Çilesi (The Passion of The Christ) filmi ile adından söz ettirmeyi başardı.

Kişisel sorunlar nedeniyle verdiği bir aranın ardından 2010’da beyaz perdeye geri döndü. Ödüllü oyuncu Edge of Darkness, Get The Gringo, The Expendables 3, Daddy’s Home 2 ve Fatman’ın yanı sıra başrolünde Andrew Garfield’ın yer aldığı son yönetmenlik çalışması Hacksaw Ridge gibi bir dizi projede düzenli olarak çalıştı.

The Continental dizisinden beklentileriniz neler? Mel Gibson’ın da kadroya dahil olması ile nasıl bir yapım bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Haberin görselinde, edebiyat üzerine kurulmuş bir site olmanızdan hareketle Mel Gibson’ın “Deli ve Dahi (2019)” filminde canlandırdığı kişiyi göstermeniz anlamlı bir güzellik katmış. Dizide, “John Wick” film serisinde otelin adının ‘Continental’ yani ‘Kıtalar Arası’ olarak seçilmesinin rastgele olmadığının hissettirilecek olmasını da beğendim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cowboy Bebop fragmanı

Cowboy Bebop Fragmanı: Spike, Faye ve Jet Aksiyona Geri Dönüyor

Marvel çizgi romanları neden başarılı?

27 Bin Marvel Çizgi Romanı Okuyan Eleştirmen Şirketin Başarı Sırrını Açıkladı