in

Moon Knight Dizisi Çekimleri Yakında Başlıyor

Moon Knight dizisi yapımları sonbahar bitmeden başlıyor. Disney+’ta yayınlanacak olan yapımın başrolü için Keanu Reeves düşünülüyor.

Moon Knight Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Disney+’ta yayınlanması planlanan ve merakla beklenen Moon Knight dizisi için Marvel Studios tarafından bazı haberler geldi. Söylenenlere göre yapım ekibi başrol için ihtimalleri değerlendirmeye ve hatta çekimlerin ne zaman başlayacağına karar vermeye yoğunlaşmış durumda.

The Illuminerdi’nin haberine göre çekimlerin Kasım 2020’nin sonlarına doğru başlama ihtimali oldukça yüksek. Aslında bu haber, dizi hakkında önceden gelen söylentilerle uyuyor. Fakat Koronavirüs salgını sebebiyle birçok yapımın çekiminin ertelenmesine, çekimleri bitmiş olanların bile vizyon tarihlerinde gecikme yaşanmasına şahit olmuştuk.

Ayrıca stüdyonun, Moon Knight’a dönüşecek Marc Spector’ı oynaması için kırk veya ellili yaşlarında bir oyuncu aradığı da belirtiliyor. Bu rol için gözlerin, Keanu Reeves’in üstünde olduğunu da söyleyelim. Ünlü oyuncunun The Matrix 4, John Wick 4 ve John Wick 5 projeleriyle meşgul olduğu zaten biliniyor. Fakat Marvel Studios’un, Keanu Reeves’i mutlaka bir projesine dahil etme arzusu içinde olduğu da sır değil. Marvel Studios başkanı Kevin Feige, bu konu hakkında şunları söylemişti:
“Yapacağımız her filmin başında kendisiyle görüşüyoruz. Bir gün Marvel Sinematik Evreni’ne katılır mı, katılırsa ne zaman olur bilmiyorum ancak bunu gerçekleştirmenin bir yolunu bulmayı çok istiyoruz.”
Moon Knight

- Reklam -

Moon Knight Dizisi Karakterleri Çok Seven Yazarlara Emanet

Moon Knight dizisinin senaristliğini üstelenecek olan Jeremy Slater, heyecanını şu sözlerle dile getirdi:
“Yedi yaşındayken bir Marvel çizgi romanı almıştım ve o an hayatım değişmişti. Abartmak için söylemiyorum ama Marvel Sinematik Evreni’ne katılmış olmak kariyerimde duyduğum en büyük onur. Çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Hikaye ve oyuncular hakkında size bir şey söyleyemeyecek olsam da bu dizinin, karakterleri çok seven yazarlara emanet olduğunu ve sizin için son derece sıkı bir şekilde çalıştığımızı belirtebilirim.”
Moon Knight Dizi

Umarız Disney+’ta yayınlanması planlanan dizi, Koronavirüs salgını kurbanlarından biri olmaz ve heyecanlı hayranların merakını bir an önce tatmin eder. Belli ki dizi, büyük sürprizleriyle birlikte gelecek. Siz Moon Knight için belirtilen yeni detaylar hakkında neler düşünüyorsunuz? Başrol için uygun gördüğünüz bir oyuncu var mı? Keanu Reeves’in projeye dahil olması diziyi bambaşka bir boyuta sürükler mi? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

- Reklam -

* Enola Holmes 2 Filmi Yolda Olabilir

Kaynak: Comic Book

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pozan Pozan dedi ki:

    Keanu Reeves’i çok sevsem de Moon Knight’ı başka bir aktörün canlandırması gerektiğini düşünüyorum.

  2. Avatar for Shelpe Shelpe dedi ki:

    Çizgi romanı güzeldi. İyi projeymiş. Ama Keanu Reeves :confused: :expressionless:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar

Avatar 2 Çekimleri Tamamlandı: Haber James Cameron’dan Geldi!

Sarah Fielding

Sarah Fielding: İlk Çocuk Romanı Yazarı ve Bambaşka Bir Kadın İdealini İsteyen Tarihi Kişilik