in ,

Batman’in Öncesini Anlatan Pennyworth’ün 3. Sezonundan Yeni Fragman

Pennyworth 3. sezon fragmanı yayınlandı. The Origin of Batman’s Butler yeni bölümleri ile HBO Max’e geliyor.

Pennyworth 3. sezon fragmanı The Origin of Batman's Butler
- Reklam -
- Reklam -

Pennyworth 3. sezon fragmanı paylaşıldı. The Origin of Batman’s Butler adı altında yeniden markalaşan DC yapımı, Epix kanalı yerine doğrudan HBO Max üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Pennyworth’ün yeni sezonuna ait ilk fragman, dizinin adının Pennyworth: The Origin of Batman’s Butler olarak değiştirildiğini de göstererek paylaşıldı. Psikolojik gerilim dizisinin yeni sezonu, 2. sezondaki olayların hemen sonrasını anlatmak yerine biraz sıfırlanarak başlayacak. 3. sezon, beş yıllık bir zaman sıçraması, yani iç savaşın bittiği ve bir kültürel devrimin dünyayı daha iyi veya daha kötü bir şekilde değiştirdiği, yeni bir Süper Kahramanlar ve Süper Kötüler çağını başlatan dönem ile giriş yapacak.

Dizi, 1960’ların Londra’sında bir güvenlik şirketi kuran genç milyarder Thomas Wayne (Ben Aldridge) ve karısı Martha (Emma Paetz) ile birlikte çalışan eski İngiliz SAS askeri Alfred Pennyworth’un maceraları konu ediniyor. Dizi ilk olarak 2014 ve 2019 yılları arasında Fox’ta yayınlanan Gotham’ın bir öncül yapımı olarak geliştirildi ve Jack Bannon, daha önce Fox dizisinde Sean Pertwee tarafından canlandırılan Alfred Pennyworth’ün daha genç bir versiyonunu oynamaya başladı. Ancak Pennyworth’ün Gotham ile olan bağları, serinin 2019’da yayınlanmaya başlamasından bu yana belirsiz kaldı.

- Reklam -

Gotham’dan Bruno Heller ve Danny Cannon tarafından televizyon için geliştirilen Pennyworth, prömiyerini 2019’da Epix’te yaptı. Bunu 2020’de ikinci bir sezon izledi. Ekim 2021’deki DC FanDome etkinliğinde Pennyworth’ün yalnızca 3. sezon için yenilenmekle kalmayıp Epix’ten HBO Max’a geçiş yapacağı açıklandı. Duyurdan kısa bir süre sonra ilk 2 sezon, Ocak 2022’de HBO Max’in kütüphanesine eklendi. Ek olarak, DC Comics’ten Ağustos 2021’de yedi sayılık bağlantılı bir çizgi roman serisi yayınlandı. Diziyle aynı paralellikte giden çizgi roman serisi, Alfred’i İngiliz hükûmetinin Sovyetler Birliği’ne karşı üstünlük sağlamasına yardımcı olacak bilgileri aramak için dünyayı dolaşan bir maceraya çıkarmıştı.

Sonunda hayranları tarafından heyecanla beklenen 3. sezon için teaser fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pennyworth 3. Sezon Fragmanı – The Origin of Batman’s Butler | İZLE

YouTube video

 

- Reklam -

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Pennyworth: The Origin of Batman’s Butler’ın 3. sezonu da ilk iki sezona benzer şekilde 10 bölümden oluşacak. Bob Kane ve Bill Finger tarafından yaratılan DC karakterlerine dayanan dizinin yeni sezonu Ekim 2022’de HBO Max üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Pennyworth’ün isim değişikliği konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yeni sezon fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Müze Bekçisi - Howard Norman

Howard Norman’ın Nazi Gölgesinde İmkânsız Bir İlişkiyi Anlattığı “Müze Bekçisi” Romanı Yeniden Türkçede

Makine Öğrenmesi - Hugh Howey

Hugh Howey’nin Bilimkurgu ve Fantazi Öyküleri “Makine Öğrenmesi”nde Bir Araya Geliyor