in

Pennyworth Dizisinin İlk Kısa Fragmanı Görücüye Çıktı

Batman’in sadık kahyası Alfred Pennyworth’ün gençlik yıllarını konu alan dizinin ilk kısa videosu yayınlandı, yeni detaylar paylaşıldı.

pennyworth ust
- Reklam -
- Reklam -

Batman‘i bilip de sadık kahyası, en büyük sırdaşı ve akıl hocası Alfred Pennyworth‘ü tanımayan yoktur herhalde… Thomas ve Martha Wayne öldüğünde Bruce’u tek başına yetiştiren ve çoğu zaman bir baba rolü oynayan Alfred için Batman’in en iyi dostu demek yanlış olmaz. Kendisi bugüne dek çizgi-roman ve filmlerde pek çok değişim gösterdi. Önceleri sadece zengin Bruce Wayne’in kahyasıyken sonraları sırrının koruyucusu, hatta Batmağara’daki asistanı ve casusu bile oldu. Hatta bazı eserlerde gençliğinde eski bir SAS askeri olduğu bile söylendi. İşte şimdi “Pennyworth” dizisiyle o yıllara gidip Alfred’in casusluk günlerine bizzat şahit olma zamanı…

Her Bölüm 1 Saat Sürecek

Epix kanalında yayınlanacak 10 bölümlük mini dizi, bizleri 1920’li yıllara götürecek ve Alfred Pennyworth’ün bir İngiliz casusu olduğu günleri konu alacak. Baş karakterimizi Jack Bannon‘ın canlandıracağı yapımda ayrıca Ben Aldridge’i de genç Thomas Wayne olarak izleyeceğiz. Projenin arkasındaysa Gotham dizisinin yapımcıları olan Danny Cannon ve Bruno Heller var. Her bölümün 1 saat sürmesi planlanıyor.

Şimdilik aşağıdan izleyebileceğiniz kısa tanıtım videosu yayınlanan Pennyworth, önümüzdeki yaz aylarında Epix kanalında gösterime girecek. Yakın zamanda ilk resmi fragmanının da yayımlanması bekleniyor.

- Reklam -
- Reklam -

Gelin fragmanına göz atalım!

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Batmobile filmi ne zaman çıkar acaba.

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Batmobil olmaz, Kara Şimşek çakması derler. Büyük düşün. Batcave The Movie. The “darkest” movie of all times. With free bats…

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Henüz genç bir mağarayken başına neler geldiğini anlatırlarsa ilgi çekici olur.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hiç gereği yoktu valla. Keşke hiç zahmet etmeseydiniz. Tüh yaa önceden haberimiz olsaydı ‘‘yapma’’ derdik. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

gokteki cakil tasi ust

Galaktik İmparatorluk Üçlemesi “Gökteki Çakıl Taşı” İle Tamamlanıyor

japon oyku seckisi ust

Yirmi Japon Yazardan Yirmi Öykülük Seçki