in

The Boys Yan Dizisinin Başrolü Belli Oldu: Reina Hardesty Kadrodaki Yerini Aldı

The Boys yan dizisi başrolünü buldu. The Flash’ta da rol alan genç oyuncu Reina Hardesty, Amazon Prime Video’nun yeni dizisine katıldı.

the boys Reina Hardesty
- Reklam -
- Reklam -

The Boys yan dizisi başrolü, The Flash ve Brockmire gibi yapımlardaki rolleri ile tanınan Reina Hardesty’nin oldu.

Yayın platformları savaşına dahil olan Amazon, bir süredir iddialı yapımlarla seyirci karşısına çıkıyordu. Bu yapımlar arasında süper kahramanların dünyasına ilginç bir bakış açısıyla bakmamızı sağlayan The Boys da yer alıyordu. Garth Ennis ve Darick Robertson imzalı çizgi romandan uyarlama olan ve 3. sezon onayını çoktan alan dizinin ilk sezonu büyük bir izleyici kitlesine ulaşmış, ikinci sezonu da bu başarıyı devam ettirmişti. Üçüncü sezonun yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama mevcut değil.

Dizinin başarısı, Amazon’u cezbetmiş olacak ki çok geçmeden The Boys evreninde geçecek olan yan dizi de duyuruldu. Spin-off yapımın hikâyesinin Amerika’da Vought tarafından yönetilen tek süper kahraman üniversitesi üzerine kurulacağı da belirtilmişti. Ayrıca R-dereceli, yani 18 yaş ve üzeri için olacağı da açıklanmıştı. Dizi için “yarı üniversite gösterisi, yarı Açlık Oyunları” benzetmesi de yapılıyor ve The Boys’un sevilen unsurlarını içereceği de söyleniyor.

- Reklam -

The Boys Yan Dizisi Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Reina Hardesty the boys

Bir süredir hakkında sadece bazı küçük detayları bildiğimiz dizinin başrolünün Brockmire yapımından tanıdığımız Reina Hardesty olacağı duyuruldu. Hardesty, hikâyede bir süper kahramanı canlandıracak ve Shane Paul McGhie, Aimee Carrero, Maddie Phillips, Jaz Sinclair ilee Lizze Broadway’den oluşan kahramanlar ekibinde yerini alacak. Yan dizinin adının henüz açıklanmadığını da hatırlatalım.

Yan dizi Craig Rosenberg tarafından yazılıyor. Ayrıca kendisi dizinin yapım ekibinde de yer alıyor. Projede yapımcı olarak Eric Kripke’yle birlikte Point Grey Pictures’dan Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver; Original Film’den Neal H. Moritz ve Pavun Shetty yer alacak. Garth Ennis ve Darick Robertson da uygulayıcı yapımcılar arasında.

- Reklam -

Reina Hardesty, süper kahraman yapımlarına uzak bir oyuncu değil. Kendisini The Flash ve Legends of Tomorrow yapımlarında da izlemiştik.

Sevilen dizi uzunca bir süre daha adından söz ettirecek ve hikâye anlamında dallanıp budaklanarak daha geniş kitlelere ulaşacak gibi görünüyor. Peki ya siz The Boys’un yan dizisinin gelecek olması ve Reina Hardesty’yi başrolde görecek olmamız hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Daha ikinci sezonu yeni çıkmış diziye yan yol çekmek ne kadar doğru bilmiyorum ama görelim bakalım Amazon kolay kolay kötü dizi çıkarmaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Helen McCrory

Harry Potter ve Peaky Blinders’ın Yıldızı Helen McCrory 52 Yaşında Hayatını Kaybetti

vampir aylık öykü seçkisi

Aylık Öykü Seçkisi 139. Sayısı Yayında: “Vampir Öyküleri”