in ,

HBO Beklenen Dizisi “The Last of Us”tan İlk Fragman Paylaşıldı

The Last of Us fragmanı yayınlandı. HBO’nun ünlü oyun serisinden uyarladığı dizinin başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey yer alıyor.

The Last of Us fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Last of Us fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in yer aldığı HBO dizisi, ünlü oyun serisini live-action olarak hayranların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

Diziden beklenen ilk fragman sonunda yayınlandı. Yeni görüntüler, geliştirici Naughty Dog tarafından düzenlenen serinin yıllık kutlaması olan The Last of Us Day olarak da bilinen Outbreak Day’in bir parçası olarak gösterildi.

Daha önceki tanıtım videosuna göre daha ayrıntılı görüntüler içeren ilk fragman, Pedro Pascal’ı ölümcül bir virüs neredeyse insanlığı yok ettiğinde teslimat uzmanı orta yaşlı bir adam olan Joel rolünde tanıtıyor. Orijinal oyunda olduğu gibi dizi de Joel’in Bella Ramsey’in canlandırdığı Ellie’ye bilim insanlarının onun kanını inceleyebileceği bir laboratuvara kadar eşlik etmesini takip edecek. Ellie görünüşte virüse karşı bağışık olduğundan, vücudu bir tedavi bulmanın ve insanlığı geri almanın anahtarı olabilir. The Last of Us, Joe ve Ellie’yi Amerika Birleşik Devletleri’nin harabelerinde gezinirken, son derece agresif enfektelerden kaçarken takip ediyor. Aynı zamanda, hayatta kalmak için her şeyi yapmaya istekli olan diğer insanlarla da uğraşmaları gerekiyor.

- Reklam -

The Last of Us fragmanı

The Last of Us dizisi kadrosunda ayrıca Riley Abel rolünde Storm Reid, Henry rolünde Lamar Johnson, Sam rolünde Keivonn Woodard, Parks and Recreation’dan Nick Offerman, Anna Torv, Merle Dandrige, Nico Parker, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce ve Murray Bartlett gibi isimler yer alıyor. Summer Game Fest’te açıklandığı üzere oyunlarda Ellie ve Joel’i seslendiren Ashley Johnson ve Troy Baker da henüz açıklanmayan rollerle dizide yer alıyorlar.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana ulaşabilirsiniz.

The Last of Us Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Son yıllarda dizi, film ve oyun sektöründe bolca zombi macerası varken The Last of Us, anlattığı son derece duygusal hikâyeyle milyonlarca hayranın kalbini kazandı. Hayatta kalmak için birlikte çalışan ve anlatının risklerini artıran kırılmaz bir bağ kuran Joel ve Ellie’nin de elbette bunda büyük bir etkisi oldu. İlk fragman da televizyona uyarlanan karakterlerin oyuna nasıl yakın kalacağını gösteriyor. Ancak hayranlar tarafından gelen ilk tepkiler de, esas olarak Pascal ve Ramsey’in oynadıkları roller için ne kadar mükemmel olduklarını gösteriyor. Joel ve Ellie’nin The Last of Us’ı bir arada tutan bağlantı noktaları olması gibi, Pascal ve Ramsey de yeni fragmanda bunu gösteriyorlar. Bu fragmandan sonra hepimiz için rahat olabilir; gösteri mükemmel ellerde.

The Last of Us Dizisi için İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Uyarlama, 2023 yılında HBO ve HBO Max üzerinden yayınlanacak.

The Last of Us’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for autarch autarch dedi ki:

    Ellie’yi canlandıracak başka oyuncu mu yoktu acaba da anan reyizi oynatmışlar?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Selçuk Orhan söyleşi Müderris ve Virtüöz

Selçuk Orhan: “Özdeşleşme Kalkınca İnsan Tarihe Dönüşür”

James Bond ile Brokoli Arasındaki Bağlantı

Brokoli Adının James Bond Serisinin Ardındaki Broccoli Ailesinden Geldiği Ortaya Çıktı