in

The Outsider 2. Sezon Geliyor: Stephen King Onayladı

The Outsider 2. sezon yolda. HBO, dizinin yeni bölümlerini resmen onaylamasa da açıklama kitabın yazarı Stephen King’den geldi.

The Outsider 2. Sezon HBO Stephen King
- Reklam -
- Reklam -

The Outsider 2. sezon bölümleri ile geliyor. Stephen King’in  polisiye romanından uyarlanan dizi HBO’da yeni sezonuyla gizemli yolculuğuna devam edecek.

Usta yazar Stephen King’in 2018 yılında yayınlanmış The Outsider (Yabancı) kitabından uyarlanan aynı adlı suç-korku temalı polisiye dizinin 1. sezonu 2020 yılının başlarında ekranlarla buluştu ve kısa zamanda bir hayli sevildi.

The Outsider dizisi, küçük bir kasabada işlenen korkunç bir çocuk cinayetine odaklanıyor. Bir polis ve bir dedektifin, arkasında doğaüstü güçlerin de yer aldığı bu cinayeti çözme süreci dizinin merkezinde yer alıyor. Yapımın ilk sezonu toplamda 10 bölümden oluşuyor.

- Reklam -

Stephen King’in de yazar olarak yer aldığı dizinin yönetmenleri arasında Andrew Bernstein, Jason Bateman, Karyn Kusama ve Charlotte Brändström gibi isimler yer alıyor. Dizinin yaratıcı koltuğunda ise 1987 yılında The Color of Money filminin senaryosu ile Oscar adaylığı almış Richard Price yer alıyor.

The Outsider dizisinin başrollerinde Ben Mendelsohn, Jason Bateman, Bill Camp, Julianne Nicholson, Mare Winningham ve Paddy Considine gibi isimler yer alıyor.

The Outsider 2. Sezon HBO Stephen King

Dizinin 1. sezonu gelecek daha fazla hikâye için kapılarını açık bırakmış olsa da, HBO henüz 2. sezonun geleceğini resmi olarak onaylamadı. Ancak HBO’dan resmi açıklamayı duymamıza şimdilik gerek kalmamış olabilir. Çünkü kitabın yazarı Stephen King, kendi ağzından müjdeyi duyurdu:

“Prodüksiyon başlar başlamaz The Outsider’ın 2. sezonu geliyor.”

Sezon 2’nin hikaye olarak ne yöne doğru gidebileceğini bilip bilmediği sorulduğunda ise King şu yanıtı veriyor:

“Hikâyenin tam olarak nereye gittiğini biliyorum çünkü bazı senaryo parçalarını gördüm. Bunları seninle paylaşabilirim ama o zaman seni öldürmem gerekir. Sadece yeni sezonun gerçekten harika, ürkütücü ve doğaüstü olduğunu söyleyeceğim.”

- Reklam -

İlk sezonun bitişinde birçok paranormal olay gün yüzüne çıktı. El Cuco’nun kurbanlarının formlarını alarak gizlenebilen şeytani bir varlık olduğu anlaşıldı. Holly Gibney’yi bekleyen korkunç gelecek yeni sezonun konusunu oluşturacak gibi duruyor.

The Outsider 2. Sezon Yayın Tarihi Henüz Belli Değil

The Outsider 1. sezonun başarısı düşünüldüğünde 2. sezon için yazım sürecinin ilerlemesini görmek şaşırtıcı değil. İlk sezon, King’in romanında yer alan tüm materyalleri tüketmiş olsa da açığa çıkabilecek çok fazla olay örgüsü bulunuyor.

The Outsider 2. Sezon HBO Stephen King

Yeni sezonda beklenmesi gereken çok şey var. Koronavirüs pandemisi nedeniyle alt üst olan çekim programları göz önüne alındığında, yeni sezonun ne zaman gelebileceğini öngörmek şu an için biraz güç. Ancak en iyi ihtimalle 2021’in sonbaharını beklemek gerekecek gibi duruyor.

The Outsider romanı geçen yıl Altın Kitaplar tarafından Yabancı adı ile dilimize de kazandırıldı.

Peki siz The Outsider hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Dexter 9. Sezon ile Ekranlara Geri Dönüyor!

Kaynak: Screen Rant

Ayça Aracıçam

Çocukluk yıllarından beri tam bir film aşığıyım. Sinema türünde yazıp çizmeye bayılırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Perili Köşk ve Seçme Hikâyeler: Ömer Seyfettin

Perili Köşk ve Seçme Hikâyeler: Ömer Seyfettin Öyküleri Yeni Baskılarla Geliyor

Rockstar Ruffian Games - Rockstar Dundee

Rockstar, Ruffian Games’i Satın Aldı: Rockstar Dundee ile Tanışın