in ,

Sarah Michelle Gellar’ın Başrolünde Oynadığı “Teen Wolf” Spin-off’undan Fragman

Wolf Pack fragmanı yayınlandı. “Teen Wolf” evreninde geçen yeni dizinin başrolünde “Buffy the Vampire Slayer” ile tanınan Sarah Michelle Gellar var.

Wolf Pack Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Wolf Pack fragmanı paylaşıldı. Başrolünde Sarah Michelle Gellar’ın yer aldığı Teen Wolf spin-off dizisi yakında Paramount Plus üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Teen Wolf yönetmeni Jeff Davis tarafından yaratılan Wolf Pack, Edo van Belkom’un aynı adlı kitabından uyarlandı. Dizi, Kaliforniya’daki orman yangınları arasında bir otoyol trafiği sıkışıklığı sırasında uğursuz bir yaratığın serbest kalmasının ardından hayatları alt üst olan ve böylece açıklanamayan bir şekilde kurt adama dönüşmelerini tetikleyen dört gencin etrafında dönüyor.

Sarah Michelle Gellar dizide orman yangınlarının arkasındaki nedeni araştıran Kristin Ramsey adlı müfettişi canlandırırken, Westworld yıldızı Rodrigo Santoro kaçınılmaz trafik sıkışıklığı sırasında kaybolan tüm gençlerin izini sürmeye çalışırken Ramsey’in araştırmasına katılan Şerif Garrett Briggs’i oynuyor.

- Reklam -

Dizide Gellar ve Santoro dışında Armani Jackson, Bella Shepard, Chloe Rose Robertson, Tyler Lawrence Gray, Blake Navarro, Luna Briggs ve Harlan Briggs gibi isimler yer alıyor.

Diziyle ilgili ilk bakış görüntüleri geçen eylül ayında paylaşılmıştı. Şimdi de Paramount+ tarafından ilk fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Wolf Pack Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Görüntüler, orman yangınları nedeniyle ortaya çıkan kaosu ve bunun ay altında şekil değiştiren gençlerle bağlantısını vurguluyor. Gellar’ın canlandırdığı Kristin Ramsey’in başlangıçta doğaüstü olaylar hakkında hiçbir fikri olmadığı görülüyor. Yine de Briggs ile soruşturmasını sürdürürken davanın tahmin ettiğinden çok daha karmaşık olduğunu fark eder.

Yeni Wolf Pack fragmanı diziye detaylı bir bakışın yanı sıra ilgi çekici bir gizem sunuyor. Yine de, tüm doğaüstü aksiyon ve drama ortaya çıkarken, Wolf Pack’teki ilgi çekici ve çılgın “gençlik” unsuru oldukça belirgin olmaya devam ediyor.

- Reklam -

Görüntülerden dizinin kurt adam olgusuna güncellenmiş ve daha karanlık bir bakış açısı sunuyor. Dolambaçlı aşk hikâyeleriyle dolu ve doğru ile yanlış arasındaki çizgilerin oldukça bulanık olduğu da açıkça görülüyor.

Fragmanın yanı sıra yeni spin-off dizisi posteri de kanal tarafından paylaşıldı.

Wolf Pack Poster

Dizinin ilk sezonu 26 Ocak 2023 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Wolf Pack’in fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zonguldak - Yeni Canlı Türü Keşfi

Zonguldak’taki 350 Milyon Yıllık Gökgöl Mağarası’nda Yeni Bir Canlı Türü Keşfedildi

Yellowjackets 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Elijah Wood’un da Yer Aldığı “Yellowjackets”in 2. Sezonundan İlk Fragman