in

Yeni “True Blood” Uyarlaması Henüz Ön Hazırlık Aşamasındayken İptal Edildi

Yeni True Blood dizi uyarlaması henüz geliştirilme aşamasındayken iptal edildi. HBO Max, ünlü vampir serisi üzerinde 2020’den beri çalışıyordu.

Yeni True Blood Dizisi İptal
- Reklam -
- Reklam -

Yeni True Blood dizi uyarlaması ölü doğdu. HBO Max’in yaklaşık üç yıldır üzerinde durduğu projede, kanalın kararı sonrasında iptal edildi.

2020 yılından bu yana geliştirme aşamasında olan ve Riverdale dizisinin yaratıcısı Roberto Aguirre-Sacasa’nın yapımcı koltuğunda yer aldığı yeni True Blood uyarlaması merakla bekleniyordu. Jami O’Brien’ın yardımcı yazarlığını yapmasının yanı sıra orijinal dizinin yaratıcısı Alan Ball da dizinin yapımcı kadrosunda bulunuyordu.

HBO Max CEO’su Casey Bloys geçen günlerde yaptığı açıklamada “bekleneni verememesi” gerekçesi ile True Blood uyarlamasının durdurulduğunu söyledi. Bloys, 2021 yılında verdiği röportajda yeniden ekrana taşınacak dizinin geleceğine dair umut verici konuşmamıştı.

- Reklam -

“Bir yazar fikrinin üzerinde çalışıyor tabii ki. Ama birçok kişinin kafasında olana yakın bir şey değil. (Yeniden uyarlama) önümüzdeki yıl yayınlanmayacak. Bundan çok daha uzun bir süre gerekiyor.

“Ne ortaya çıkacak göreceğiz. Diğer yapımlarda yaptığımız gibi anlatmaya değer bir hikâyesi olup olmayacağını görmek istiyoruz. İzleyiciyi ekranda tutacak mı, orijinal dizinin üstüne ne katacak? Bunları göreceğiz.”

Yeni True Blood Dizisi İptal HBO

Yeni True Blood Dizisi HBO Max İptallerinden Payına Düşeni Aldı

Warner Bros. Discovery’nin yeni yönetimiyle birlikte, HBO Max cephesinde birçok dizi için iptal kararı çıkmıştı. Yeni True Blood dizisi ise henüz ön geliştirme aşamasındayken fişi çekilen yapımlardan oldu.

Orijinal True Blood dizisi 7 sezonluk macerası ile HBO’nun en çok izlenen yapımları arasında kendisine yer bulmuştu. Charlaine Harris’in The Southern Vampire Mysteries kitaplarından ekrana uyarlanan yapım 174 yaşındaki bir vampire âşık olan telepatik güçlere sahip bir kadının hikâyesini konu alıyor.

- Reklam -

Dizi vampirleri farklı bir noktadan ele alarak ölümsüz varlıkların daha önce bahsedilmemiş günlük problemlerini de ekrana taşımıştı. Bu sebeple serinin hayranları farklı temalar üzerinden seriyi yorumlamış ve dizinin popülerliğini artırmıştı.

Yeni True Blood Dizisi İptal HBO Max

7 sezon boyunca Goldan Globe ve Emmy dahil olmak üzere birçok ödül alan dizi eleştirmenler tarafından da beğenilmişti. Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten ve Rutina Wesley gibi isimleri kadrosunda bulunduran True Blood 2014 yılında ekranlara veda etmişti.

Siz iptal edilen yeni True Blood uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da görüşlerinizi paylaşabilir ve daha fazla TV içeriği için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmleri

Orijinal Üçlemenin Yapımcısından Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmleri Geliyor

2023 Eleştirmenlerin Seçimi Süper Ödülü Adayları Açıklandı

The Batman, RRR ve The Boys… 2023 Eleştirmenlerin Seçimi Süper Ödülleri Adayları Açıklandı