in

DC İkonları Serisi “Catwoman: Ruhçalan” ile Devam Ediyor

Genç-yetişkin türündeki DC İkonları serisinde sıra Catwoman ve Batwing’in maceralarını konu alan Ruhçalan’da.

catwoman ruhcalan ust
- Reklam -
- Reklam -

Pegasus Yayınları’nın bizlerle buluşturduğu, genç-yetişkin türündeki DC Comics romanlarına bir yenisi daha eklendi; Catwoman: Ruhçalan. Bizleri bir kez daha Gotham sokaklarına götüren seri, bu kez Batman’in şehir dışında olduğu sırada Selina Kyle‘ın yaşadığı maceraları konu alıyor.

Kitapta Catwoman dışında Lucius Fox’un oğlu Lucas Fox, yani Batwing de var. Onlara Harley Quinn ve Poison Ivy eşlik ediyor. Romanın yazarıysa Cam Şato ve Dikenler ve Güller Sarayı adlı kitaplarıyla tanıdığımız Sarah J. Maas.

- Reklam -

Eserin arka kapak yazısı ve aldığı övgüler şöyle:

catwoman ruhcalanSelina Kyle Catwoman’dır. 
Yarasa yokken meydan Kedi’ye kalır. 
Bakalım bu kedinin gerçekte kaç canı var. 

- Reklam -

SELINA KYLE BİR HIRSIZ
Selina Kyle, Gotham’ın kenar mahallelerinden kaçtıktan iki sene sonra gizemli ve varlıklı Holly Vanderhees olarak geri döner. Çok geçmeden Batman’in önemli bir görev için şehirden ayrıldığını ve Gotham’ın savunmasız olduğunu öğrenir.

LUKE FOX İSE KAHRAMAN
Luke Fox ise Batwing olarak insanlara yardım edebileceğini kanıtlamak istemektedir. Poison Ivy ve Harley Quinn’le işbirliği yapan yeni bir hırsızın peşine düşer. Üçlü, şehirde karmaşa yaratmaktadır. Catwoman isimli hırsız zekidir ve Batwing’in sonunu getirebilir.

GOTHAM’DA KİMSE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL
Üçüncü DC İkonlar kitabında Selina tehlikeli bir oyun oynuyor, beklenmedik arkadaşlıklar kuruyor, geceleri Batwing’le, gündüzleriyse yakışıklı komşusu Luke Fox’la yakınlaşıyor. Fakat geçmişinden gelen bir tehdit kuyruğunu kapmak üzereyken kalbinden geçen planı gerçekleştirebilecek mi?
Çevirisi Tuğçe Kayıtmaz‘a, editörlüğü İlker Sönmez‘e ait olan kitap ciltli olarak kısa süre önce satışa çıktı. Böylelikle Wonder Woman ve Batman’in ardından DC İkonları serisinde üçüncü cilde ulaşmış olduk. Sırada Superman var…

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

rusya robot

Rusya’da Bir Robot İlk Defa Haber Sundu

vikipedi yasakli

Vikipedi’ye Erişim Yollarından Biri Kapatıldı: Alternatifi ise Hazır!