in

Ezgi Polat’ın Yeni Öykü Kitabı Çıktı

İlk öykü kitabıyla adından sıkça söz ettiren Ezgi Polat, yeni kitabı Hiçbir Yerin Ortasında ile okurun karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ezgi Polat
- Reklam -
- Reklam -

Çeşitli edebiyat dergilerinde ismine sık sık rastladığımız Ezgi Polat, ikinci öykü kitabıyla raflardaki yerini alıyor. 2017’de Susulacak Ne Çok Şey Var Aramızda adlı öykü kitabı, Can Yayınları etiketiyle çıkan yazar; şimdi yeni eseri Hiçbir Yerin Ortasında ile bizlerle.

Yazarın yeni kitabı, yine öykülerden oluşuyor ve eser; ilkinde olduğu gibi Can Yayınları adı altında okurla buluşuyor.

Notos, Varlık, Kitap-lık, Sözcükler, altZine gibi çeşitli dergilerde ve Marşandiz Fanzin gibi fanzinlerde öykülerini okuma fırsatı bulduğumuz yazar; ilk kitabıyla adından çokça söz ettirmişti.

- Reklam -

Şimdiyse Polat, arayı fazla açmadan yeni kitabını okurla buluşturmayı başardı.

10. İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali’nde gelecek vadeden yazarlardan birisi olarak seçilen, İngilizce antolojilere katılan, Goethe Enstitüsü’nün LiteraTür etkinliğine dahil olan Polat; üretkenliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

- Reklam -

Hiçbir Yerin Ortasında, 6 Kısa Öyküyü Bir Araya Getiriyor

Kitaba adını veren Hiçbir Yerin Ortasında adlı öyküyle başlayan eser, Kıyıya Vuran, Başka Bir Boyutta, Sığınak, Aynadaki Bataklık ve Yunus adlı hikâyelerden oluşuyor.

İnsanın karanlık taraflarını gözler önüne seren; kıskançlık, yalnızlık, öksüzlük hissi gibi duygulara tercüman olan kitap, 15 Ekim 2019 tarihinde raflara çıkmaya hazırlanıyor.

Can Yayınları Çağdaş Serisi kapsamında çıkan eserde, dizi editörü olarak Cem Alpan’ın adını görüyoruz. Kitabın düzeltisi Ebru Aydın, mizanpajı ise Atahan Sıralar tarafından üstlenilmiş. Hiçbir Yerin Ortasında’nın kapak tasarımı, yazarın önceki eserinde de olduğu gibi Utku Lomlu’ya ait.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

liv tyler she-hulk

Marvel’ın Liv Tyler Planı Heyecan Uyandırdı

bilim insani sinyal

12 Milyar Yaşındaki Sinyalin Takibi Sürüyor