in

Yerli Edebiyatta Kızıl Gezegen Sesleri: “Marslı Rahipler” Romanı Çıktı

İsmail Biçer, yeni bilimkurgu romanı “Marslı Rahipler” ile okurun karşısına çıkıyor. Eser, Karakum Yayınevi tarafından yayımlanıyor.

Marslı Rahipler - İsmail Biçer
- Reklam -
- Reklam -

Marslı Rahipler kitabı raflardaki yerini alıyor. İsmail Biçer imzalı eseri Karakum Yayınevi okurla buluşturuyor.

Yerli edebiyatta yeni bir bilimkurgu kitabı yayımlandı. 1983 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen İsmail Biçer, üçüncü romanı ile yeniden bizlerle. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü bitiren yazar, yüksek lisansını Raylı Sistemleri Kontrol ve Sinyalizasyon Mühendisliği alanında tamamladı.

İsmail Biçer‘in okuru rüyaların evrenine davet ettiği ilk romanı Düş Cambazı 2016 yılında Tulpar Yayınları’ndan çıktı. Para karşılığında insanlara dostlar bulan bir şirketi anlatan ikinci romanı Dost A.Ş. ise 2018’de Karakum Yayınevi imzasıyla raflardaki yerini aldı.

- Reklam -

Yazarın üçüncü romanı Marslı Rahipler ise Kızıl Gezegen‘de yeniden başlayan bir yaşam mücadelesinin öyküsünü konu alıyor.

Marslı Rahipler – İsmail Biçer | Arka Kapak Tanıtımı

Marslı Rahipler - İsmail Biçer

“Size kendimi tanıtayım: Uygarlığın başa döndüğü, hayatta kalan çok az sayıdaki insanın vahşileştiği dünyayı yeniden kurabilecek tek topluluğun bir üyesiyim. Doğrusu, bu ekibin içinde hiçbir işe yaramayan tek kişiyim. Sanırım bu yüzden ekibin lideri oldum.

İnsanlığın kaderini benim ellerime bırakan süreç, tüm inançlı insanların kısacık bir sürede ortadan kaybolmasıyla başladı. Bu yüzden geride kalan zavallıları nasıl kurtaracağımı düşünürken aklıma gelen tek fikir buydu: Yeni bir inanç sistemi kurmak!

- Reklam -

Size hikayemi anlatmak istiyorum. Yaptığım muhteşem hatalardan, savunmaya çalıştığım acınası doğrulardan bahsetmek istiyorum. Beni yargılamamaya çalışmanızı arzu ederim. Emin olun, siz benim tarafımdan yargılanmak istemezsiniz. Arkanıza yaslanın ve benim yeni dünya düzenimin tadını çıkarın.

Çünkü Mars böyle istiyor!”

Toplamda 304 sayfadan oluşan eseri Haydar Barış Aybakır yayına hazırlıyor. Aslıhan Aksakal‘ın editörlüğünü üstlendiği kitabın kapak tasarımı Mehmet Tekelli‘ye ait.

İsmail Biçer romanları ve Marslı Rahipler kitabı hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Marslı Rahipler deyince önce şöyle bir tek kaşımı kaldırmıştım ama haberde kitaptan bir bölümü okuyunca kaş yerine geri döndü. Yerli bilim kurguya olan iki adım geride duruşum hala değişmedi maalesef. Belki okusam fikrim değişir ama şimdilik uzaktan bakacağım. :slight_smile:

  2. Avatar for azizhayri azizhayri dedi ki:

    Peki, satın almazsak ve okumazsak nasıl şans vereceğiz yeni yazarlarımıza… Bana “sen aldın mı ve okudun mu?” derseniz cevabım, almak istediğim halde ekonomik nedenlerden dolayı alamadığım ama fırsat bulduğumda okumak istediğim yönünde olacaktır

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Siz de haklısınız ama ben birkaç kez aldım ve aldıklarım bana üstteki yorumu yaptırttı. Ve dediğiniz gibi maddi durumlar işin içine girdiğinde -ki çoğunlukla işin içinde- bir kitap alacağım(ız) zaman aldığımız kitabın buna değmesini isterim. Tabii ki okumadan bilemem ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer demişler. :slight_smile:

  4. Avatar for tarzanabi tarzanabi dedi ki:

    Merhaba!
    Kayıp Rıhtım’ı zaman zaman takip ederim, kendi kitabımla ilgili bir başlık görmek beni şaşırttı. :slightly_smiling_face:
    Üyeliğim yeni olduğu için sanırım, özel mesaj göndermeyi başaramadım. Bana özel mesaj ile adres gönderirseniz, sizlere birer kopya göndermekten memnuniyet duyarım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ghostbusters: Afterlife incelemesi

Ghostbusters: Afterlife İncelemesi – Yeni Nesil Hayalet Avcıları

The Wheel of Time 1. Sezon Başladı zaman çarkı

Zaman Çarkı Dizisi İlk 3 Bölümü ile Serüvenine Başladı