in

Sony’den Sürpriz: God of War PC’ye Geliyor! Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

God of War 2022’de PC’ye geliyor. Steam üzerinden satışa sunulan oyunun çıkış tarihi ve fiyatı da belli oldu.

God of War PC
- Reklam -
- Reklam -

God of War PC’ye Geliyor! Sevenleri tarafından yıllardır beklenen şey oldu ve nihayet sadece PlayStation üzerinden oynanabilen ödüllü oyun Steam üzerinden satışa sunuldu. Oyunun çıkış tarihi ve fiyatı da duyuruldu.

2018 yılında PS4 için özel olarak satışa sunulan God of War o sene “yılın oyunu” ödülünü almıştı. Birçok eleştirmen tarafından oldukça olumlu karşılanan yapım bilgisayar oyuncuları tarafından da merakla bekleniyordu. PlayStation tarafından yapılan resmi açıklamada God of War’un bilgisayar platformuna geleceği duyuruldu.

Sony’nin Santa Monica Stüdyo ile birlikte çalıştığı serinin ilk oyunlarında Yunan mitolojisinin derinliklerine dalmıştı. Fakat en son çıkan 2018 yapımı God of War’da oyuncular Kratos ile birlikte Olimpos’un mermer kaplı parlak salonlarından çıkıp İskandinav Mitolojisine adım attı.

- Reklam -

Kratos normal bir insan gibi yaşamayı istediği bu dünyada oğlu Atreus ile birlikte hayatta kalmaya çalışıyor. Ancak bu sefer karşısındaki düşmanlar her zamankinden daha güçlü. Kratos ile birlikte daha da derinleşen hikâyesi ve oynanış mekanikleri oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti.

Santa Monica Stüdyoları ve Sony işbirliği ile satışa sunulan God of War, 14 Ocak 2022 tarihinde oyuncularla buluşacak. Steam ve Epic Games üzerinden listelenen oyun 329 TL’den ön siparişe açılmış durumda. Ayrıca Steam’in belirttiğine göre yapım Türkçe altyazı desteği de sunacak. Böylece Horizon Zero Dawn sonrasında PlayStation Özel olarak satışa sunulan bir diğer yapım PC platformuna sunulmuş oldu.

God Of War PC Çıkış Duyuru Fragmanı | İZLE

YouTube video

Sony son zamanlarda PS5’in yüksek fiyatı ve platforma yeni oyunların gelmemesiyle oldukça eleştirilmişti. Oyun platformu noktasında kartları yeniden dağıtacak olan bu hamle ile PlayStation yönünü farklı bir tarafa çevirmiş gibi gözüküyor. PlayStation’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada çıkış tarihinden itibaren 19.5 milyon kopyanın satıldığı oyunu PC sayesinde yeni oyuncular ile paylaşacak olmaktan mutluluk duydukları ifade ediliyor.

- Reklam -

God of War yapımının PS4 ile aynı performansı verecek şekilde PC’ye geleceği aktarılıyor. 4K çözünürlükle geliştirilmiş ekran yansımaları, yüksek çözünürlüklü gölgeler, GTAO ve SSDO eklentileri sayesinde geniş grafik performansı sağlayacak. 21:9 ultra geniş ekran desteği ile God of War keyfini sinema kalitesine çıkarmanız mümkün. Ayrıca oyun Steam üzerinden DualShock ve DualSense kablosuz kontrol cihazları ile uyumlu.

Siz God of War’un PC’ye gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu PC üzerinden oynamayı düşünüyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: PlayStation

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ursula K. Le Guin Edebiyat Ödülü

Ursula K. Le Guin Anısına Edebiyat Ödülü Verilecek

Riverdale 6. Sezon Fragmanı

Riverdale 6. Sezon Fragmanı: Sabrina’nın Dönüşüne Hazırlanın