in

Avengers: Endgame İçin Tüm Kahramanların Bir Arada Olduğu Poster Geldi

Marvel’ın merakla beklenen yeni filmi Avengers: Endgame için tüm karakterleri bir arada barındıran poster yayınlandı!

avengers endgame poster ust
- Reklam -
- Reklam -

Birkaç gün önce, haberini de yaptığımız üzere, Marvel stüdyosu Avengers: Endgame için totalde 32 tane karakter posteri paylaşmıştı. Burada yok olan karakterleri farklı bir tonlamada, devam eden karakterleri de farklı bir tonlamada görmüştük. Hepsinin üzerinde “Avenge the Fallen” yazıyordu.

İşte şimdi de yeni bir posterle tüm bu kahramanları bir arada görüyoruz. Tabii bu çalışma Çin için yapılmış. Böylece Marvel stüdyolarının sadece Amerika pazarında değil, dünya çapında da elde edecekleri başarı için çalıştığını görebiliyoruz. Ve evet, yine Hulk’ı göremiyoruz…

Gelin yeni postere göz atalım.

- Reklam -

endgame poster

- Reklam -

Posterde en üstte Thanos’u, hemen altında şu an halihazırda devam eden karakterleri ve en altta da gölgeli olarak yok olan karakterleri görüyoruz. Bakalım film sonunda hangileri tekrar aramıza dönecek, şu an aramızda olan hangi karakterler aramızdan ayrılacak.

Filmin şimdilik yayınlanan resmi özeti şu şekilde:
“Avengers Infinity War”un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos’un Sonsuzluk Eldiveni’ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi’nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos’un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir.
Avengers Endgame, 26 Nisan’da sinemalardaki yerini alacak.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sinek inan kose inceleme

Sinek: Sayfalara Sığmayan Koca Bir Mahalle

gotham batman ust

Gotham Dizisinde Son İki Bölüm: Batman Sahnede