in ,

Stephen King’in Öyküsünden Uyarlanan “Children of the Corn” Filminden Yeni Fragman

Children of the Corn fragmanı yayınlandı. Stephen King’in aynı adlı öyküsüne dayanan ve serinin yeniden tasarlanan filmi yakında sinemalarda.

Children of the Corn Fragmanı Stephen King Uyarlaması
- Reklam -
- Reklam -

Children of the Corn fragmanı paylaşıldı. Aynı adlı Stephen King öyküsüne dayanan ve katil çocuklar hakkındaki efsanevi bir macerayı anlatan film, seriye yeni bir bakış kazandırıyor.

Children of the Corn fragmanı nihayet uzun süredir ertelenen Stephen King uyarlaması yapıma detaylı bakışı ortaya koyuyor. King’in Mısır Çocukları adlı öyküsü The Boogeyman öyküsünün de yer aldığı Night Shift kitabında kendisine yer buldu. Öykü daha sonrasında 1984 yılında uzun metrajlı bir filme uyarlandı ancak genel anlamda olumsuz eleştiriler aldı. İlk film olumsuz yorumlara rağmen daha sonrasında bir şekilde bir dizi devam filmi ortaya çıkardı. Çoğu sinema salonu yüzü görmeden doğrudan video kaset veya DVD yoluyla hayranlara ulaştı. Son olarak 2018’de yayınlanan Children of the Corn: Runaway ile tamamlandı.

Şimdi de seri, orijinal hikâyeye geri dönen yeni bir yapımla aslına sadık şekilde gelmeye hazırlanıyor. Ultraviolet ile tanınan Kurt Wimmer tarafından yönetilen filmin başrollerinde Elena Kampouris (Before I Fall), Kate Moyer (When Hope Calls), Callan Mulvey (Avengers: Endgame), Stephen Hunter (The Hobbit), Erika Heynatz (Farscape) ve Bruce Spence (The Road Warrior) gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Uzun süredir ertelenen filmin ilk fragmanı RLJE Films aracılığıyla paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Children of the Corn Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin kısa tanıtım özetinde şunlar yazıyor:

“Nebraska’daki bir mısır tarlasında bir ruh tarafından ele geçirilen on iki yaşındaki bir kız, küçük kasabasındaki tüm yetişkinleri ve ona karşı çıkan herkesi kanlı bir saldırıyla öldürmek için diğer çocukları kandırır. Plana uymayan zeki bir liseli ise kasabanın hayatta kalabilmesi için tek umuttur.”

- Reklam -

Kurt Wimmer tarafından Avustralya’da çekilen film, yaklaşık üç yıl önce COVID düzenlemelerini çiğnediği iddialarıyla gündeme geldi. Fakat sonunda sayısı azaltılmış bir ekiple yapımı tamamlamayı başardı.

Children of the Corn Fragmanı Stephen King Uyarlaması

Tamamlanan Children of the Corn filmi daha sonra Florida eyaletinin Sarasota şehrinde bir çift sinemada gösterildi ve ardından COVID salgınının geri kalanında daha geniş bir gösterim beklentisiyle rafa kaldırıldı. Filmin 2022’nin sonlarında çıkması bekleniyordu, ancak sonunda bazı son düzenlemeler nedeniyle bu fikirden vazgeçildi. Şimdi ise film 3 Mart 2023’te önce sinemalarda, ardından şu an için ülkemizde hizmet vermeyen çevrimiçi yayın servisi Shudder’da 21 Mart’ta gösterime girecek.

Filmin fragmanını nasıl buldunuz? Önceki yapımlara göre nasıl duruyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Öykü çok iyiydi, filmi de güzel olacak gibi görünüyor. İzlerim ben bunu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Brendan Fraser "Mumya 4" Filmi için Hazır

Brendan Fraser, Michelle Yeoh’un da Dahil Olduğu “Mumya 4” Filmine Hazır Olduğunu Söyledi

Yeni The Sandman Hikâyesi

Neil Gaiman’dan Yeni Bir “The Sandman” Hikâyesi Geliyor