in ,

Michael B. Jordan’ın “Creed 3” Filminden Fragman Yayınlandı

Creed 3 fragmanı yayınlandı. Michael B. Jordan’ın hem yönetmen hem de başrol olarak yer aldığı yeni Creed yapımı için geri sayım başladı.

creed 3 fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Creed 3 fragmanı görücüye çıktı. Sylvester Stallone’nin yer almayacağı yeni Creed yapımı, önümüzdeki yıl izleyicilerle buluşacak.

Sylvester Stallone tarafından yaratılan Rocky Balboa karakteri, 1976’dan 2000’lere boks filmleri dünyasını yeni bir seviyeye çıkardı. 2016’da Creed ile yeni bir evreye taşınan hikâyede, bu defa başrol Adonis Creed karakteri oldu ve Rocky daha çok yan karakter olarak perdedeki yerini aldı.

2018’de vizyona giren Creed 2 filminin ardından, üçüncü adımda Sylvester Stallone’nin projeye devam etmeyeceği duyuruldu. Michael B. Jordan’ın yazıp başrolünde yer aldığı Creed 3 filmi, Rocky Balboa ve Apollo Creed’in mirasını sürdürmek için beyaz perdeye geri dönüyor.

- Reklam -

Creed 3 Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni filmin ayrıntıları henüz gizli tutulsa da yapımın Jonathan Majors’ın canlandırdığı Damian Anderson ile Adonis Creed arasındaki rekabet beyaz perdeye taşınıyor.

Creed ve Anderson arasındaki hesaplaşma, Creed ve Bianca (Tessa Thompson) arasındaki ilişki fragmanda yer alan unsurlar arasında. Eksikliği hissedilen Sylvester Stallone ise Creed’in aynı zamanda ustasının gölgesinden çıkan bir dövüşçüyle ilgili olduğu düşünüldüğünde makul bir zemine oturuyor.

Serinin üçüncü filmi, ilk iki bölümün aksine başrol oyuncusunun yönetmenlik koltuğuna geçmesiyle de diğerlerinden ayrışıyor.

creed 3 fragmanı Michael B. Jordan

Jordan, şimdilerde Marvel’ın Black Panther filmindeki Eric Killmonger karakteri ile Fruitvale Station ve The Wire’daki performanslarıyla da tanınıyor.

- Reklam -

Yeni filmin senaryosu, ilk Creed yapımının yönetmeni Ryan Coogler’ın bir hikâyesine dayanıyor. Filmin senaryosu Zach Baylin (King Richard) ve Keenan Coogler (Space Jam: A New Legacy) ikilisi tarafından kaleme alınıyor.

Creed 3’ün oyuncu kadrosunda ayrıca Phylicia Rashad, Selanis Leyva, Spence Moore II, Thaddeus J. Mixson ve gerçek hayattaki boks sporcusu olan Tony “Bomber” Bellew, Jacob “Stitch” Duran, Canelo Álvarez ve Florian Munteanu yer alıyor.

creed 3 fragman

İlk Creed filmi dünya çapında 173 milyon dolar, ikincisi ise 214 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. MGM, üçüncü film için çıtayı daha yukarı çıkarmak için istekli.

Siz Creed 3 filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yeni superman filmi man of the steel 2

Henry Cavill Yeniden Superman Rolüne Dönüyor: “Man of Steel 2” Yolda

Titanic Filmi Yeniden Vizyona Giriyor

James Cameron’ın Kült Filmi “Titanic”, 25. Yıl Dönümünde Yeniden Vizyona Giriyor