in , ,

Dragon Ball Super Filmi “Super Hero”dan Yeni Fragman Paylaşıldı

Dragon Ball Super: Super Hero fragmanı yayınlandı. Popüler anime serisinin yeni filmi Japonya sonrası tüm dünyada gösterime girecek.

Dragon Ball Super: Super Hero Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Dragon Ball Super: Super Hero fragmanı paylaşıldı. Crunchyroll ve Toei Animation, popüler anime serisinin son filmini tüm dünyada sinemalarda gösterme kararı aldı.

Akira Toriyama’nın yaratıcısı olduğu Dragon Ball serisi, 1984 yılından bu yana maceralarına devam ediyor. Özellikle anime uyarlaması ile tüm dünyada tanınır hale gelen yapım, ayrıca live-action film uyarlamasına da kavuşmuş ancak beklediği başarıyı elde edememişti.

İlk olarak popüler manga dergisi Weekly Shonen Jump’ta düzenli olarak yayınlanmaya başlayan Dragon Ball, 16. yüzyıl Çin romanı Batıya Yolculuk ve dövüş sanatları filmlerinden esinlendi. Seri, bir Saiyan ırkı mensubu olan Son Goku’yu çocukluk maceralarından yetişkin olduğu yaşamına kadar takip etti. Arkadaş ekibini oluşturan karakterlerin her biri, kendi başlarına hikâyenin farklı ve önemli parçaları haline geldi.

- Reklam -

İlk defa geçen yılın mayıs ayında Comic-Con @Home etkinliğinde duyurulan Dragon Ball Super: Super Hero, serisinin en yeni macerası olarak biliniyor. Film, Age 784’teki Dragon Ball Z olaylarından sonra başlıyor. Hikâye, Piccolo, Vegeta ve Goku gibi tanıdık Dragon Ball karakterlerini ve Red Ribbon Ordusu’na karşı savaşlarını konu ediyor. Ekip bu sefer kötülerin “nihai kötü silahını” yok etmekle uğraşacak. Yeni film ile Gamma 1 ve Gamma 2 adlı yeni androidler de tanıtılacak.

Merakla beklenen yeni filmin uzun bir fragmanı kısa süre önce paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dragon Ball Super: Super Hero Fragmanı | İZLE

YouTube video

Film, 11 Haziran’da Japonya’da, diğer ülkelerin sinemalarında ise ağustos ayında gösterime girecek. Super Hero’nun birçok ülkede sinemalara gösterilmesi bekleniyor. Fakat ne yazık ki şu an için Türkiye’ye gelip gelmeyeceği belli değil.

- Reklam -

Tetsuro Kodama’nın yönetmenliğini üstlendiği filmde tanıdık seslendirme sanatçıları yer alacak. Masako Nozawa, Gohan, Goku ve Goten karakterlerini seslendirecek. Diğer seslendirmenler ise: Piccolo rolünde Toshio Furukawa, Pan rolünde Yūko Minaguchi, Vegeta rolünde Ryo Horikawa, Krillin rolünde Mayumi Tanaka, Bulma rolünde Aya Hisakawa, Trunks rolünde Takeshi Kusao, Android 18 rolünde Miki Itō, Broly rolünde Bin Shimada, Beerus rolünde Kōichi Yamadera, Whis rolünde Masakazu Morita, Gamma 1 rolünde Hiroshi Kamiya, Gamma 2 rolünde Mamoru Miyano, Dr. Hedo rolünde Miyu Irino, Magenta rolünde Volcano Ota ve Carmine rolünde Ryota Takeuchi.

Dragon Ball Super: Super Hero’nun yeni fragmanını nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Hatalı çevrilen bir haber olmuş. Tekrar okuyun isterseniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kıyamet Treni - Fatih Yürür

Fatih Yürür’ün İlk Kurmaca Derlemesi “Kıyamet Treni” Okurla Buluşuyor

Percy Jackson Oyuncusu Eleştirilere Yanıt Verdi Leah Sava Jeffries

Percy Jackson Dizisinde Annabeth’i Canlandıracak Oyuncu Gelen Eleştirilere Cevap Verdi