in

Fatih Yürür’ün İlk Kurmaca Derlemesi “Kıyamet Treni” Okurla Buluşuyor

Fatih Yürür’ün birbirinden tuhaf öykülerini bir araya getiren “Kıyamet Treni” kitabı raflardaki yerini alıyor.

Kıyamet Treni - Fatih Yürür
- Reklam -
- Reklam -

Fatih Yürür imzalı Kıyamet Treni raflardaki yerini almaya başladı. Eser, Memento Mori Yayıncılık tarafından yayımlanıyor.

Daha önce kurgu dışı kitapları ile adından söz ettiren Fatih Yürür, ilk öykü derlemesi Kıyamet Treni ile okurun karşısına çıkıyor. Fantazi, korku ve bilimkurgu türlerinde kaleme alınmış 8 öyküyü bir araya getiren eser, okuru ’kaçıklarla’ dolu bir trene davet ediyor.

1987 Kocaeli doğumlu Fatih Yürür, üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde tamamladı. Yürür Kıyametin Sineması, Sinemanın Maskeleri, Kötü Karakterin Yükselişi, Tek Mekânlık Filmler ve Kötü Kötü Filmler gibi odağı sinema olan kitaplar ve Altın Fırçalı Adam ve Milyon Dolarlık Afiş adlı belgeseller ile tanınıyor. Son olarak Kafkas Mitolojisi kitabını kaleme alan Yürür ayrıca Zemin Kat ve Geleceği Olmayan Adam kısa filmlerinin de yönetmenliğini üstlenmişti.

- Reklam -

Kıyamet Treni kitabı, yazarının tabiriyle Snowpiercer ile Douglas Adams’ın Otostopçunun Galaksi Rehberi’nin izlerini bir araya getiren bir çalışma.

Kıyamet Treni – Fatih Yürür | Arka Kapak Tanıtımı

Kıyamet Treni - Fatih Yürür

Peki, Ya Bütün Hikâyeler Anlatıldıysa?

Dünyanın Merkezindeki Panayıra Hoş Geldiniz! Ne yazık ki perde, birkaç dakika içerisinde kapanacak gibi görünüyor… Yine de, kim bundan emin olabilir ki?

İstanbul’un bu zamana kadar tanıklık ettiği en absürt hikâyenin sayfalarına dalmaya hazır mısınız? Kıyamet Treni harekete geçmek üzere!

- Reklam -

Yıl 1973… Hem sosyal, hem siyasal hem de kültürel değişimlerle çalkalanan bir Türkiye…

Sirkeci’den kalkan ve Öteki İstanbul’un ruh kokan manzaraları arasında yorgun yorgun hareket eden kırmızı bir banliyö treni…
8 vagon… 8 akıl almaz hikâye…

Dünyanın bütün kaçıkları bu trene doluşmuş vaziyette!

3 milyon yaşında bir uzaylı, yanlış zamana düşmüş bir zaman yolcusu, emekli olmayı unutmuş bir süper kahraman, vejeteryan bir zombi, evrenin en ucuz kaşesine sahip seri katili, teknoloji harikası bir android, teknoloji harikaları yaratmakta usta bir dahi ve yeterli krediyi toplayamadığı için kıyameti ertelemek isteyen Şeytan…

Tren bir sonraki durağı görmeden, bu çılgın gösteri sona erecek!

Toplamda 240 sayfadan oluşan eser Mayıs 2022 itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Fatih Yürür imzalı Kıyamet Treni hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

spider-verse çizgi roman marvel

Marvel, Spider-Verse Evrenini Sonlandırmaya Hazırlanıyor

Dragon Ball Super: Super Hero Fragmanı

Dragon Ball Super Filmi “Super Hero”dan Yeni Fragman Paylaşıldı