in ,

Amerikan İç Savaşı Döneminde Geçen Will Smith’li “Emancipation” Filminden Fragman

Emancipation fragmanı yayınlandı. 1800’lü yıllarda geçen ve başrolünde Will Smith’in yer aldığı yapım, Apple TV+ üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Emancipation fragmanı will smith
- Reklam -
- Reklam -

Emancipation fragmanı görücüye çıktı. Will Smith’in yeni projesi ufukta gözüktü. Yeni film Apple TV+ üzerinden yayınlanacak.

94. Akademi Ödülleri’nde sahneye çıkıp Chris Rock’ı tokatladığından beri Will Smith’in işleri pek de iyi gitmiyor. Ünlü oyuncunun Bad Boys 4, I Am Legend 2 ve Netflix filmleri Bright 2 ile Fast and Loose da dahil olmak üzere şimdiye dek birçok projesi ya ertelendi ya da belirsizliğe gömüldü. Bu tür bir başka proje de Apple TV Plus’ın Emancipation’ıydı. Gerçek bir hikâyeden esinlenilen tarihi aksiyon gerilim filminde Smith, neredeyse öldürüleceği Louisiana plantasyonundan kaçan ve Birlik Ordusu’na katılmak için Kuzey’e zorlu bir yolculuk yaparken soğukkanlı avcılardan kaçması gereken bir köle olarak rol alıyor.

Emancipation fragman will smith

- Reklam -

Yeni film, The Equalizer, Shooter, King Arthur ve Training Day  gibi filmleri ile tanınan ünlü yönetmen Antoine Fuqua’nın son projesi. Smith dışında filmin yardımcı oyuncu kadrosunda Ben Foster, Steven Ogg, Charmaine Bingwa, Gilbert Owuor, Mustafa Shakir, Grant Harvey, Ronnie Gene Blevins ve Jayson Warner Smith gibi isimler yer alıyor. Oldukça çekişmeli bir ihale savaşının ardından, Apple nihayetinde 130 milyon doların üzerinde bir fiyatla filmin yayın haklarını kazandı ve Smith de başrol için 35 milyon dolarlık bir ücret aldı. Bununla birlikte film, Smith’in ünlü tokadı ve çekim bölgesi de dahil olmak üzere bazı aksilikler yaşadı. Sonunda film çeşitli engellerin üstesinden geldikten sonra Emancipation nihayet izleyiciye sunulmaya hazırlanıyor.

Filmin ilk fragmanı Apple TV+ tarafından kısa süre önce paylaşıldı. Fragmanla birlikte filmin çıkış tarihi de belli oldu. Görüntüler Will Smith’in karakteri Peter’ın ailesiyle yeniden bir araya gelmek için Louisiana bataklıklarında tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına odaklanıyor.  Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Emancipation Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Will Smith, filmin fragmanını kendi sosyal medya hesaplarında “Bu şimdiye kadar yaptığım en zor filmdi. Kan, Ter ve Gözyaşı… GERÇEKTEN!” cümleleriyle paylaştı. Oyuncu her ne kadar Akademi üyeliğinden istifa etmiş olsa da, yeni filmiyle bir kez daha Oscar’a aday olma şansı bulunuyor.

Yeni Will Smith filmi, 2 Aralık 2022 tarihinde Apple TV+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Will Smith’in yeni filmi Emancipation için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kim Jung Gi: Ünlü Koreli Sanatçı Hayatını Kaybetti

Koreli Sanatçı Kim Jung Gi Yaşamını Yitirdi: Henüz 47 Yaşındaydı

Yaşamın Kökeni: 4 Milyar Yıllık Gizem Çözüldü

Dünya’daki Yaşamın Kökenine Dair 4 Milyar Yıllık Kimyasal Gizem Çözüldü