in

Guillermo Del Toro, Western Temalı Bir Kurtadam Filmine Hazırlanıyor

İyi bir kurtadam filmi izlemeyeli ne kadar oldu? Usta yönetmen Guillermo Del Toro, kurtadam kültünü Western temasıyla buluşturan bir yapım için kolları sıvadı!

Guillermo Del Toro
- Reklam -
- Reklam -

Şu sıralar karşımıza güzel veya farklı bir kurtadam filmi pek sık çıkmıyor. Guillermo del Toro da bu konuda yardımımıza koşacak gibi gözüküyor. The Shape of Water’ın yönetmenliğini yapmış olan del Toro, yönetmen Issa López ile aynı projede buluşuyor. Film, içinde kurtadamların yer aldığı Western tarzı bir yapım olacak.

Projede yer alan Issa López, 2017 yapımı Tigers Are Not Afraid (Vuelven) filmi ile övgü toplayan bir isim. Meksika’daki uyuşturucu kartellerinin savaşının yer aldığı karanlık bir masal olan filmi del Toro da çok desteklemişti. Bu sayede iki yönetmen yeni bir filmde ortak olarak karşımıza çıkıyor.

“İçimizdeki Canavarı Bastıran Şeyler Yeniden Ele Alınmalı”

Yakın zamanda yapılan bir röportajda López film ile ilgili şunları belirtti:

- Reklam -

“Guillermo del Toro filme sadece destek vermekle kalmadı, beraber film yapmamızı da teklif etti. İnanamadım tabii. Şimdi de bir kurtadam-western filmi hazırlıyoruz. Çok heyecanlıyım. Senaryoyu yazdım, del Toro da beğendi. Artık diğer hazırlıklara başlayacağız.

“Sorun şu ki kurtadamlar ile ilgili muhteşem diyebileceğimiz çok fazla film yok. An American Werewolf in London en iyilerden biri. Bence bazı şeyler yeniden ele alınmalı. İçimizdeki canavarı bastıran şeyin özünde yer alanlar gibi. Bunu da özellikle yaşadığımız çağ ve insanoğlu ile ilişkilendirebiliriz.”

American werewolf

- Reklam -

Tüm zamanların en iyi kurtadam filmleri şeklinde sıralama yapsak liste çok uzun olmuyor tabii. The Wolf Man, The Howling Dog Soldiers, Silver Bullet, Ginger Snaps, An American Werewolf in London, The Company of Wolves ve belki de Wolfcop gibi kendince farklı bir filmi listeye ekleyebiliriz. Bunun dışında bu türde yapılan filmler genellikle çerezlik diyebileceğimiz yapımlar oluyor.

İyi bir kurtadam filmi izlemeyeli gerçekten de uzun zaman oldu. Bu yüzden kurtadam-western fikri oldukça ilgi çekici. Yapımla ilgili herhangi bir görsel henüz yayınlanmadı ancak Guillermo del Toro gibi başarılı bir ismi yapımda görmemiz bizi heyecanlandırmaya yetiyor. Bunun yanı sıra Issa López de kendi filmi ile ilgili birçok olumlu yorum alıyor.

İyi yönetmenler ve ilginç bir fikir ile bu film, korku türüne yeni şeyler sunacak gibi duruyor.
Western ve kurtadamların yer aldığı bir film sizce nasıl olur?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Guillermo del Toro’nun Klasiği Pan’ın Labirenti Roman Oluyor

* Guillermo del Toro’nun Boşta Kalan Senaryoları Dudak Uçuklatıyor

Kaynak: Movie Web

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Çok enteresan olur. Yönetmen oysa zaten her şey enteresan ve eğlenceli olur :slight_smile: Bir o kadar da yaralar insanı.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Baya bi kanlı film olacak o zaman. Çok ilginç vahşi batı temalı bir kurt adam filmi :thinking:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bear Grylls

ÇEKİLİŞ: 5 Kitaplık Bear Grylls Seti

robert pattinson batman oldu dc

Batman Rolünün Yeni Sahibi Robert Pattinson’ı Kızdıran Sızıntı