in

Del Toro’nun Nightmare Alley Kadrosu Genişliyor

Guillermo del Toro’nun yeni filmi Nightmare Alley için kadro genişliyor. Bradley Cooper’lı filme yeni bir isim katıldı.

Guillermo del Toro
Guillermo del Toro
- Reklam -
- Reklam -

Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro’nun yeni projelerinden birisi olan Nightmare Alley için detaylar netleşiyor. Kadrosunda Bradley Cooper, Rooney Mara, Cate Blanchett ve Toni Collette gibi isimlerin yer aldığı filme bir başka yıldız daha katıldı.

The Shape of Water ile En İyi Yönetmen Oscar’ını kazanan del Toro yoluna emin adımlarla devam ediyor. Usta yönetmenin yeni projesi Nightmare Alley kadrosuyla birlikte konusuyla da dikkat çekiyor.

Amerikan yazar William Lindsay Gresham’ın aynı adlı romanından uyarlanan yapım, daha önce 1947 senesinde de sinemaya aktarılmıştı. Edmund Goulding yönetmenliğinde yapılan o seneki uyarlama oldukça konuşulmuş ve bir klasik haline gelerek film-noir türünün önemli örneklerinden birisi olmuştu.

- Reklam -

Del Toro’nun elinden çıkacak yeni filmin ise kitabın aslına daha sadık olacağı konuşuluyor. Ünlü yönetmen yapımın senaryosunu Kim Morgan ile birlikte yazıyor.

Kadroya David Strathairn Takviyesi

Yeni uyarlamanın kadrosuna şimdi dahil olan isim ise Lincoln, L.A. Confidential, Godzilla (2014) ve Good Night, and Good Luck filmleriden tanıdığımız David Strathairn oldu.

- Reklam -

Nightmare Alley filmine gizemli sırları çözmek için kasabaya gelen karnavala katılan Stan ve onun başına gelenleri izleyeceğiz. Filmde doğaüstü olaylar yer almayacak olmasıyla birlikte Nightmare Alley’in +18 yaş sınırıyla geleceğini de hatırlatalım.

Film hakkında henüz net bir tarih paylaşılmamış olsa da, yapımın 2020 yılı içinde bizlerle olması bekleniyor.


* Quentin Tarantino Yeni Romanının Konusunu Anlattı

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino Yeni Romanının Konusunu Anlattı

Muzır

Müstehcenlik Gerekçesiyle Çocuk Kitapları Muzır Bulundu