in

Joaquin Phoenix, Joker’ı Yeniden Oynamaya Hazır

Ünlü aktör Joaquin Phoenix, teklif geldiği takdirde yeni bir Joker için tekrar kamera karşısına geçmeye istekli olduğunu söyledi.

Joaquin Phoenix
- Reklam -
- Reklam -

JOKER filmi vizyona girdiğinden beri herkes Joaquin Phoenix ismini konuşuyor. Joker filmi Joaquin Phoenix en iyi filmler içerisinde yerini almış bulunuyor. Öyle ki aktörün ismi filmin ötesine geçmiş durumda ve herkes oyunculuğunu takdir ediyor. Bununla birlikte Phoenix’in Oscar’da En İyi Erkek Oyuncu rolünde adaylardan biri olması ve hatta ödülü kucaklayacak isim olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Halihazırda sinemalarda gösterimi devam eden Joker filmi, DC Evreni’nden bağımsız olarak bir solo film şeklinde hazırlandı. Batman’in de çocuk olarak gözüktüğü ve 1981 yılında geçen film, Arthur Fleck adlı psikolojik sorunları olan bir karakterin katil bir palyaçoya dönüşüm sürecini anlatıyor.

Başarılı aktör geçtiğimiz gün katıldığı Popcorn with Peter Travers isimli sinema programında farklı bir JOKER görünüşünü veya yeni gelecek bir devam filmine kapıları açık bıraktı. Yakın tarihli farklı bir röportajında da Phoenix, filmin yönetmeni Todd Phillips ile başka neler yapabilecekleri konusunda bir fikir alışverişine girdiklerini de belirtmişti.

- Reklam -

Phoenix, Batman’le Aynı Sahnede Yer Almak İstemiyor

Program özelinde Joaquin Phoenix, hayranların bu filmden neyi bekleyip bekleyemeyecekleri konusunda bazı açıklamalar yaptı.

Ünlü isim, röportajın sonlarına doğru sosyal medya üzerinden gelen izleyici sorularını cevapladı. Arthur Fleck’in hayallerindeki rol olduğu sorusuna basitçe hayır diye cevap verdi. Fakat verdiği bu cevaptan sonra, Joker hakkında düşünmeyi bırakmadığını ve Todd Phillips ve diğerleriyle birlikte başka neler yapacaklarını tartıştıklarını anlattı.

- Reklam -

Phoenix’e göre Joker bir rol olarak sona erdi. Ancak karakteri daha fazla araştırıp araştırmaması gerektiğinden tam olarak emin değil. Yine de, Joker’le ilgili yapılacak olasılıkların sonsuz olduğunu düşünüyor. Tabii daha önce de belirttiği gibi Batman karakteriyle bir sahne paylaşmayı hâlâ düşünmüyor.

Joaquin Phoenix’in katıldığı programın tamamını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.


* Joker, Rekor Gişeyle Açılışını Yaptı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Tekli olarak kalırsa bence kült bir filme dönüşür. Bence böyle bıraksınlar ama çekerlerse de izleriz tabi :blush:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Yeniden oynamaya hazır; ama, Batman ile aynı filmde değil !! Nerede peki ? Devam filmi de olmayacak. Bence, Batman ile bir film gelmeli.
    Benim kafama takılan şey şu, Batman’in düşmanı olan ve kimyager olan Joker’in ismi ;“Jack Napier”, Joaquin Phoenix’in Joker’i ise; “Arthur Fleck” !! Bu, Dc evreninde 3 farklı Joker olduğu konusunda bir ip ucu olabilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars

Yeni Star Wars Filminin Gezegeni Açıklandı

mars nasa Curiosity

Mars’ın Coğrafi Yapısına Dair Detaylar Keşfedildi